ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

28 July, 2023 - 02:30

Categories: 

To νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του Action 24, πρεμιέρες σε Cosmote TV, ΝΟVA και το...Radioplayer!

Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου για το ανανεωμένο ενημερωτικό του πρόγραμμα του ACTION 24

«Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού θα εξακολουθήσει να δίνει το στίγμα της καθημερινά από τις 6:00 το πρωί, μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης, με ξεχωριστή εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης παίρνουν την σκυτάλη από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι και παρουσιάζουν  την εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ», αναμεταδίδοντας τις εξελίξεις λεπτό σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα γεγονότα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία .

Το βραδινό TALK SHOW του ACTION 24  «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» με τους Γιώργο Πιέρο, Ελένη Καλογεροπούλου και  Δημήτρη Τάκη, πιστό στο ραντεβού του κάθε βράδυ στις 22:00 με παρασκήνιο, ειδήσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής.

Η Ιωάννα Βάσσου παρουσιάζει στο ACTION 24 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων καθημερινά στις 13:00, μεταφέροντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο Βασίλης Τσεκούρας μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ACTION NEWS κάθε απόγευμα στις 19:00, μαζί με τους ρεπόρτερ, τους σχολιαστές, τους ανταποκριτές και φυσικά τους τεχνικούς του ACTION 24, βρίσκονται στα σημεία των εξελίξεων μεταδίδοντας γρήγορα και έγκυρα όλα τα γεγονότα.

Με υπογραφή «Η αλήθεια σε πρώτο πλάνο», η ανανεωμένη καμπάνια έρχεται να υπογραμμίσει την προσήλωση του ACTION 24 στην αξιόπιστη ενημέρωση.

Ο Ημιτελικός των International Emmy Awards στην Αθήνα με την υποστήριξη της Nova και του Δήμου Αθηναίων

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη,  και το Αthens Film Office του Δήμου Αθηναίων με χαρά ανακοινώνουν τη σύμπραξη τους για τη φιλοξενία των διαδικασιών επιλογής για δύο Ημιτελικούς των Διεθνών Βραβείων Emmy στην Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων και η Nova έχουν επιλεχθεί για τη σύσταση κριτικής επιτροπής που θα αναδείξει τους υποψήφιους νικητές σε δύο κατηγορίες. Οι δυο κριτικές επιτροπές θα συναντηθούν στην Αθήνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε μια διοργάνωση που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις Τύπου, επισκέψεις για τα μέλη των Επιτροπών σε πολιτιστικά μνημεία της Αθήνας και ένα λαμπερό gala.

Η Διεθνής Ακαδημία ταξιδεύει κάθε καλοκαίρι, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο,  σε  περισσότερες από 25 τοποθεσίες για τη διεξαγωγή των Ημιτελικών. Το στάδιο των Ημιτελικών είναι ένα κρίσιμο βήμα στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων και μια εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης για τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης και τους εγκεκριμένους από την Ακαδημία κριτές. Οι κριτικές επιτροπές αποτελούνται από επαγγελματίες από το χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, της καλλιτεχνικής παραγωγής και της δημιουργικής βιομηχανίας.

Οι Έλληνες και διεθνείς κριτές θα συναντηθούν στην Αθήνα τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα συνεδριάσουν για την επιλογή των τελικών υποψηφίων στις δύο κατηγορίες. Όπως ορίζουν οι κανονισμοί της Διεθνούς Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών, οι ειδικοί των δύο επιτροπών θα γίνουν γνωστοί μόνο μετά τη διαδικασία της αξιολόγησης, η οποία θα καθορίσει τελικά τους υποψηφίους για τα Διεθνή Βραβεία Emmy.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η United Group προσκαλείται από την Ακαδημία των Emmy Awards για να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής και ανάδειξης υποψηφίων κατά το στάδιο των Ημιτελικών, με την περσινή αντίστοιχη διοργάνωση να έχει πραγματοποιηθεί στο Ντουμπρόβνικ. Φέτος, η εταιρεία επιλέγει την Αθήνα για τη συνάντηση των κορυφαίων επαγγελματιών της βιομηχανίας του θεάματος και η Nova ενώνει τις δυνάμεις της με το Δήμο Αθηναίων για την άρτια διεξαγωγή των διαδικασιών επιλογής, αλλά και για το  gala με το οποίο παραδοσιακά ολοκληρώνονται οι εργασίες των κριτών.

Η σύμπραξη με το Δήμο Αθηναίων έρχεται να εγγυηθεί την επιτυχία της διοργάνωσης στην Ελλάδα και να στρέψει τους προβολείς του διεθνούς τύπου στην Αθήνα, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί συχνά το σκηνικό σε παραγωγές μεγάλου βεληνεκούς με αστέρες παγκοσμίου φήμης. Με αυτή τη σημαντική διοργάνωση, η Ελλάδα εδραιώνει τη θέση της στο στερέωμα της καλλιτεχνικής παραγωγής, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη δυναμική της χώρας και την δυνατότητά της να φιλοξενήσει αντίστοιχες διοργανώσεις θεσμών υψηλού κύρους, μέσω της σύμπραξης ισχυρών εταιρικών παικτών και φορέων του Δημοσίου.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωσή του ανέφερε: «Η ανάπτυξη της κινηματογραφικής βιομηχανίας αποτελεί στρατηγικό στόχο για την πόλη της Αθήνας. Η επιτυχημένη πορεία του Athens Film Office, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020, έβαλε την Αθήνα στον διεθνή χάρτη με την εξυπηρέτηση δεκάδων ξένων παραγωγών, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, αλλά και πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις της πόλης. Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για την περαιτέρω προβολή της Αθήνας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Δήμος Αθηναίων θα διοργανώσει το International Emmys Pre-Judging Event αυτό τον Σεπτέμβριο.»

Η Nova, με υπερηφάνεια δέχεται την πρόσκληση της Διεθνούς Ακαδημίας Emmy και μαζί με το Δήμο Αθηναίων αναλαμβάνουν δράση για την επιτυχία της έλευσης του Ημιτελικού των International Emmy Awards στην Αθήνα.  Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Nova Media κα. Κική Σιλβεστριάδου δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την ανάθεση αυτής της κορυφαίας διοργάνωσης από την United Group στη Nova.  Η συμμετοχή μας στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τα διεθνή βραβεία Emmy αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της προσφοράς μας για την προαγωγή της υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και της εμπειρίας μας στην παραγωγή ποιοτικού τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλών προδιαγραφών. Η Nova εξελίσσεται πέρα από τα όρια των Τηλεπικοινωνιών και της Τεχνολογίας και συνδέει την Ελλάδα με τη διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα, προσκαλώντας στην Αθήνα ταλαντούχους καλλιτέχνες και παραγωγούς. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους επαγγελματίες της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε το Δήμο Αθηναίων πολύτιμο συνοδοιπόρο στην επιτυχία της μοναδικής αυτής διοργάνωσης».

 

Tηλεφώνημα για βόμβα στο ΟPEN

Το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι τηλεφώνησαν στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN, υποστηρίζοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία του σταθμού. Η ομάδα ασφαλείας του σταθμού, που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη σε 24ωρη βάση, μαζί με την αστυνομία και τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έκαναν την προβλεπόμενη διαδικασία εξονυχιστικού ελέγχου και δεν εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη.

Για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των εργαζομένων έγινε εκκένωση του σταθμού σε λίγα λεπτά, και αποκλείστηκε πλήρως η γύρω περιοχή. Η έρευνα που έγινε, για να εντοπιστεί το τηλεφώνημα, οδήγησε και σε μηνύσεις από τον σταθμό.

COSMOTE TV: Αύγουστος με το φινάλε του «Billions» και τη νέα σεζόν του «Dark Winds» των Τζωρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Ο Αύγουστος έρχεται δυναμικά στην COSMOTE TV και μαζί του φέρνει 5 συναρπαστικές νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η έβδομη και τελευταία σεζόν του «Billions», με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ντέμιαν Λούις (Homeland, Band of Brothers) στον ρόλο του Μπόμπι Άξελροντ. Μαζί του και το υπόλοιπο λαμπερό καστ, με τον κάτοχο Emmy και Χρυσής Σφαίρας Πολ Τζιαμάτι (Cinderella Man, Sideways, The Illusionist), τον Κόρεϊ Στολ (House of Cards, Ant-Man), την Μάγκι Σιφ (Sons of Anarchy) και τον Ντέιβιντ Κόσταμπιλ (Lincoln, Breaking Bad).

 

Στην ατζέντα του μήνα ξεχωρίζει και ο 2ος κύκλος του νουάρ γουέστερν «Dark Winds», που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα του επικού «Game of Thrones», Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Στον νέο κύκλο επεισοδίων επιστρέφει το δυναμικό δίδυμο Ζαν ΜακΚλάρνον (Longmire, Westworld) και Κίουα Γκόρντον (The Twilight Saga: New Moon), το οποίο πλαισιώνεται από τους Νίκολας Λόγκαν (Dopesick) και Τζέρι Ράιαν (Star Trek). Μέσα στον Αύγουστο, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν, επίσης, το αστυνομικό «North Shore», τη σειρά εποχής «Tom Jones» και τη δραματική σειρά «The Sixth Commandment».

 

Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά ή ταυτόχρονα με την προβολή του στο COSMOTE SERIES HD, θα είναι διαθέσιμο για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV. Στον ίδιο κατάλογο θα διατεθούν και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

 

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρεμιέρες του Αυγούστου.

Dark Winds (2η σεζόν)

Στον 2ο κύκλο του «Dark Winds», ο Τζιμ Τσι (Κίουα Γκόρντον), ιδιωτικός ντετέκτιβ πλέον και ο Λοχαγός Τζο Λίφορν (Ζαν ΜακΚλάρνον) ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διερεύνηση μιας σειράς ασύνδετων εγκλημάτων. Στο επίκεντρο, η καταδίωξη ενός δολοφόνου στην έρημο Ναβάχο που φέρνει τον Λίφορν αντιμέτωπο με ένα μυστικό που δοκιμάζει τον κώδικα ηθικής του. Με τη βοήθεια του Λοχία Μανουελίτο και του Σερίφη Γκόρντο Σένα, ο Λίφορν και ο Τσι παλεύουν να σταματήσουν τον δολοφόνο και να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες.

Πρεμιέρα αμέσως μετά την Αμερική: Πέμπτη 3/8, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

 

Billions (7η σεζόν)

Στην τελευταία σεζόν της σειράς οι συμμαχίες ανατρέπονται και τα παλιά τραύματα μετατρέπονται σε όπλα. Η αφοσίωση δοκιμάζεται, ενώ η προδοσία παίρνει επικές διαστάσεις. Ο Ρόουντς (Πολ Τζιαμάτι) επιτίθεται με όλες του τις δυνάμεις στον Πρινς (Κόρεϊ Στολ) και τον Άξελροντ (Ντέμιαν Λούις), ο οποίος επιστρέφει στο κέντρο της δράσης. Τα ανοιχτά μέτωπα αυξάνονται και ο Άξελροντ καλείται να επιδείξει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή.

Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αμερική: Κυριακή 13/8, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

Tom Jones – Νέα σειρά

Η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Χένρι Φίλντινγκ από το μακρινό 1749, μας μεταφέρει στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Από τα ειδυλλιακά τοπία της υπαίθρου μέχρι την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου, παρακολουθούμε την τύχη του νεαρού Τομ Τζόουνς που  εγκαταλείφθηκε ως νεογέννητο στο σπίτι ενός πλούσιου δικαστή. Ο Τζόουνς ερωτεύεται την πλούσια κληρονόμο Σοφία Γουέστερν, αλλά το πλάνο για γάμο γκρεμίζεται εξαιτίας της ταπεινής του καταγωγής. Τότε ο Τζόουνς εξορίζεται στο Λονδίνο, όπου μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 23/8, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

 

The Sixth Commandment – Νέα σειρά

Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία του επιτρόπου Πίτερ Φάρκουαρ και της φιλίας που ανέπτυξε με τον φοιτητή Μπεν Φιλντ, με αφορμή την κοινή τους αγάπη για τα βιβλία και την Εκκλησία. Η σχέση αυτή οδήγησε σε μία από τις πολυπλοκότερες ποινικές υποθέσεις της πρόσφατης ιστορίας, καθώς ο Φιλντ εκμεταλλεύτηκε και τελικά δολοφόνησε τον επίτροπο Φάρκουαρ (Τίμοθι Σπαλ – Harry Potter Saga, The Last Samurai). Θύμα των δολοπλόκων σχεδίων του έπεσε και η Αν Μουρ-Μάρτιν, ηλικιωμένη γειτόνισσα του επιτρόπου (Αν Ρέιντ – Last Tango in Halifax).

Πρεμιέρα: Σάββατο 26/8, 22.00, COSMOTE SERIES HD

North Shore – Νέα σειρά

Το νέο δράμα μυστηρίου ακολουθεί δύο ντετέκτιβ, έναν Βρετανό και μία Αυστραλή, που συνεργάζονται για να λύσουν μία υπόθεση με ευρύτατες πολιτικές συνέπειες. Όλα ξεκινούν όταν κάτω από τη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϋ επιπλέει το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας. Όταν η σορός αναγνωρίζεται ως η έφηβη κόρη ενός επιφανούς πολιτικού από το Ηνωμένο Βασίλειο, μία περίπλοκη υπόθεση ξεκινά. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους η Τζόαν Φρόγκατ του Downton Abbey και ο Τζον Μπράντλι του Game of Thrones

Πρεμιέρα: Τρίτη 29/8, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

Συναρπαστικός Αύγουστος στα Novacinema με τη Νοτιοκορεάτικη βραβευμένη ταινία στις Κάννες Decision to Leave και με την JLο στο Shotgun Wedding

Μεγάλες πρεμιέρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σινεφίλ και τον Αύγουστο στα κανάλια Novacinema!

 Η ζώνη Sunday Premiere και τις τέσσερις Κυριακές (Novacinema1, 22:00) θα καθηλώσει τους σινεφίλ με μεγάλες και βραβευμένες ταινίες. Στις 6/8 (22:00) θα προβληθεί η αληθινή ιστορία «Call Jane» με τους  Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Kate Mara, ενώ ακολουθεί στις 13/8 (22:00) το θρίλερ μυστηρίου «Rogue Agent» με τους Gemma Arterton, James Norton,  Shazad Latif, Marisa Abela.

Η συνέχεια είναι στις 20/8 με τη Νοτιοκορεάτικη ρομαντική ταινία μυστηρίου «Decision to Leave» βραβευμένη στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών για τον καλύτερο σκηνοθέτη, τον Park Chan – wook, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Tang Wei και Park Hae-il. Η τελευταία Κυριακή του Αυγούστου (27/8) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών τη μοναδική Jennifer Lopez (JLo) στην κωμωδία δράσης «Shotgun Wedding» και τον Josh Duhamel​ στο πλευρό της.

Παράλληλα, οι σινεφίλ τον Αύγουστο θα απολαύσουν κάθε Πέμπτη στις 22:00 στο Novacinema1 μέσα από τη νέα αγαπημένη ζώνη «Prime Thursdays» ταινίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μεγάλη οθόνη. «Hail, Caesar!» (3/8), «Once Upon a Time in Mexico​​» (10/8), «Crank​​» (17/8), «By the Sea​» (24/8) και « The Constant Gardener​» (31/8) είναι τα φιλμ που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της Nova. Την ίδια στιγμή μέσα από τις αγαπημένες τους ανανεωμένες ζώνες, «World Cinema» (κάθε Τετάρτη στις 22:00), «Bloody Cinema» (κάθε Παρασκευή στις 23:00), «Family Cinema» (κάθε Σάββατο στις 22:10) και «Classic Cinema» (κάθε Κυριακή στις 17:00) θα δουν ταινίες που καθηλώνουν.

Για τους λάτρεις των σειρών, συνεχίζονται στο Novacinema4 τα «Van Der Valk Season 3» (κάθε Δευτέρα στις 22:00), «The Midwich Cuckoos» (κάθε Τετάρτη στις 22:00) και «Quantum Leap» (κάθε Παρασκευή στις 22:00).

Το αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας και διασκέδασης, το Novalifε συνεχίζει κάθε Τρίτη στις 21:00 να προβάλει τη ζώνη ντοκιμαντέρ «Ιστορίες Γυναικών», ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 μια ταινία κρατάει συντροφιά σε όλη την οικογένεια, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα.

Οι ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Radioplayer: Επενδύσεις από ευρωπαϊκούς ραδιοφωνικούς «κολοσσούς»

Οι ευρωπαϊκοί «κολοσσοί» του ραδιοφώνου,  BBC, Bauer Media, Global και Radiocentre, ανακοίνωσαν  ευρύ επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη καινοτομιών στο ψηφιακό ραδιόφωνο και την περαιτέρω ενίσχυση του audio & radio στο αυτοκίνητο και σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Οι νέες επενδύσεις-ρεκόρ περιλαμβάνουν νέο ανθρώπινο δυναμικό που ενισχύσει την ανάπτυξη των τεχνολογιών και των καινοτομιών του Radioplayer.

Στην Ελλάδα, το Radioplayer Greece («Ραδιοφωνική Πλατφόρμα ΑΕ»)υποστηρίζεται ήδη από 29 ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ από τα μέσα Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο θα βρίσκεται στον αέρα ραδιοφωνική καμπάνια που υπενθυμίζει στους ακροατές τη συντροφιά του μέσου, που πλέον μπορείς να την έχεις ευκολότερα μαζί σου, στις διακοπές, κατεβάζοντας την εφαρμογή του Radioplayer.

Υπενθυμίζεται ότι, το Radioplayer είναι πρωτοπόρος στην αγορά στην radio & audio στα αυτοκίνητα και στις συνδεδεμένες συσκευές, ενώ διατηρεί συμφωνίες συνεργασίας με παγκόσμιους κατασκευαστές αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των Cariad (VW Group), BMW και Renault Group (που μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από το 40% του συνόλου των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων πωλήσεις), διασφαλίζοντας έτσι την προβολή πολυάριθμων ραδιοφωνικών σταθμών εντός των αυτοκινήτων.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV, στα "Θρυλούμενα" (19.30), live, μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, στις 17:05, καλεσμένοι της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή «ΕΠΤΑ», που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS, είναι ο εκδότης Αργύρης Καστανιώτης, η ιδιοκτήτρια δύο ιστορικών θερινών κινηματογράφων στο κέντρο της Αθήνας Πέγγυ Ρίγγα, η επικεφαλής ψυχαγωγίας και μυθοπλασίας της ΕΡΤ Κέλλυ Αλχανάτη, και ο υπεύθυνος προγράμματος ελληνικής streaming πλατφόρμας ταινιών Τάσος Μελεμενίδης...

-Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Τάρλοου και η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το βραχιόλι της φωτιάς», Βεατρίκη (Μπέττυ) Σαΐας – Μαγρίζου, το βιβλίο της οποίας μεταφέρθηκε ως δραματική σειρά εποχής στις αρχές του έτους στην ΕΡΤ, κερδίζοντας τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1 και κάνοντας ρεκόρ στο ERTFLIX, την ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας Τηλεόρασης...

-H EΡΤ 2 θα μεταδώσει live στις 05.30 της Παρασκευής (28/07/23), την αναμέτρηση της Εθνικής Πόλο Γυναικών κόντρα στον Καναδά για τις θέσεις 7-8...

-Οι φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής μπάσκετ με Σλοβενία (4/8 19.00) και οι αγώνες του Τουρνουά Ακρόπολις (8-9-10/8 19.45) Ελλάδα -Σερβία, Σερβία -Ιταλία και Ελλάδα -Ιταλία θα μεταδοθούν live από την ΕΡΤ1...

-Σε προχωρημένες συζητήσεις είναι πλέον η Αννίτα Πάνια για την επιστροφή της στο Open. Αυτές περιλαμβάνουν την παρουσίαση απογευματινής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα και με εμπορικές τοποθετήσεις, αλλά και παιχνίδια με τους τηλεθεατές, όπως ήταν παλαιότερα το «Αννίτα Κοίτα», αλλά και late night εκπομπή, η οποία θα έχει συνεντεύξεις με γνωστά πρόσωπα από το χώρο του θεάματος -και όχι μόνο- και θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com