ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

11 March, 2022 - 00:20

Νίκες για Ερυθρό και Μπασκόνια

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε τη Μακάμπι στο «Stark Arena» για την 29η αγωνιστική της Euroleague με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 84-77. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας το προβάδισμα για μια στιγμή μόλις , στη 3η περίοδο αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με (59-60).

Οι Σέρβοι σκαρφάλωσαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με συνολικό ρεκορ 11-12 σε ισοβαθμία με την 8η Μακάμπι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (11-11).  Ο Νίκολα Κάλινιτς για τους ερυθρόλευκους με 15 πόντους  , 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο MVP ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο Νάναλι με 24 πόντους και ο Γουίλμπεκιν με 14 ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς Μακάμπι που γνώρισε την 9η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα στη φετινή διοργάνωση. 

 

Βιλερμπάν - Μπασκόνια 69-72 

 

Η Βιλερμπάν υποδέχθηκε την Μπασκόνια στο «Αστρομπάλ» για την 29η αγωνιστική της Euroleague με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σημαντική νίκη που τους δίνει ελπίδες για 8άδα. Σε ένα παιχνίδι που οι διάφορες ήταν πολύ μικρές , οι «Βάσκοι» κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση στα τελευταία λεπτά με 69-72. Η Μπασκόνια έχει πλέον 9 νίκες έναντι σε 15 ήττες και απέχει μόλις 2 νίκες απ’ την 8η θέση (κάτι που μοιάζει αρκετά δύσκολο λόγω των 2 λιγότερων παιχνιδιών που έχει η 8η Μακάμπι). Απ’ την άλλη η γηπεδούχος Βιλερμπάν έμεινε στη 13η θέση με συνολικό ρεκόρ 7 νικών και 16 ηττών γνωρίζοντας παράλληλα την 7η συνεχόμενη ήττα της στη φετινή διοργάνωση. Πίτερς με 17 πόντους και Μπόλντγουιν με 14 ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς νικητών ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Λακόμπ με 16 πόντους και 4 ασίστ έμοιαζε πολύ μόνος για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.