ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2024 - 17:57

Categories: 

Νίκες για τους πρωτοπόρους στην Super League 2

Με νίκες προχώρησαν οι προπορευόμενες ομάδες και των δύο ομίλων της Super League 2.

Αρχικά, στον Β' Όμιλο για τη 14η αγωνιστική, η Athens Kallithea FC επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη τον Παναθηναϊκό Β. Η προσπάθεια των γηπεδούχων απλοποιήθηκε εντός λίγων λεπτών στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Και αυτό διότι αρχικά βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω λόγω δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Τουρκοχωρίτης στο 21'. Για να έρθουν στα... καπάκια ο Κυνηγόπουλος με σουτ στο 23' και ο Λουκίνας με κεφαλιά στο 27' να σκοράρουν και να θέσουν γερές βάσεις νίκης για την ομάδα τους. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βασιλόγιαννης στις καθυστερήσεις (90'+2').

Στο -1 συνέχισαν τα Χανιά, τα οποία νίκησαν με το ευρύ 4-0 υποδεχόμενα τον Διαγόρα. Ο Μάναλης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 23', με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στους Κόλα (64'), Ντίας (70') και Νίκολιτς (90'+1').

Για τον ίδιο όμιλο, η Καλαμάτα με buzzer beater του Γρίβα στο 90'+8' ξέρανε 1-0 το Αιγάλεω και ανέβηκε, έστω και προσωρινά στην 3η θέση.

Σε ό, τι αφροά τον Α' Όμιλο και 17η «στροφή» του, ο Λεβαδειακός δραπέτευσε με το υπέρ του 1-0 από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου. «Χρυσός» σκόρερ ο Ρόμο στο 74'.

Στο -1 παρέμεινε η ΑΕΛ, η οποία νίκησε 2-0 εντός έδρας τον Αιολικό. Οι γηπεδούχοι απλούστευσαν τα πράγματα εντός τριών λεπτών, με τον Μαυριά να ανοίγει το σκορ στο 20' και τον Ηλιάδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 22' με κεφαλιά. Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 87', με τον Τριανταφύλλου να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Νίκη Βόλου επικράτησε 3-0 στην έδρα της Κοζάνης χάρη στα τέρματα των Τζιώρα (45'+1' και 77') και Κρητικού (67').