ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2022 - 23:28

Categories: 

Νίκησε η Σερβία στο θρίλερ με Τουρκία κι ελπίζει

Μετά από ένα πραγματικό «θρίλερ», η Σερβία επικράτησε στο «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» της Τουρκίας 77-76 στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής για τον δέκατο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και έκανε βήμα πρόκρισης στα τελικά, αφήνοντας τους Τούρκους σε πιο δύσκολη θέση για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κρίθηκε στο φινάλε, όταν ο Ουίλμπεκιν αστόχησε στην τελευταία επίθεση των Τούρκων μετά από ατομική προσπάθεια και δίποντο υπό πίεση, με τον Γκούντουριτς να ευστοχεί νωρίτερα σε δύο βολές για το 77-76 στο ενάμισι λεπτό πριν τη λήξη και τις δύο ομάδες να αστοχούν εκατέρωθεν στις επόμενες επιθέσεις τους, με αποκορύφωμα την προσπάθεια του Αμερικανού γκαρντ.

Κορυφαίοι των «πλάβι» ήταν οι Γκούντουριττς με 18, Ρίστιτς με 16 και Ντόμπριτς με 11 πόντους. Για τους Τούρκος, ξεχώρισαν οι Ουίλμπεκιν με 22, Μπιτίμ με 18 και Σιπάχι με 11 πόντους.