ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 October, 2023 - 17:45

Categories: 

Νίκλας: «Να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα»

 

Με την δίψα για επιτυχίες να ξεχειλίζει, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Eurocup. Πρώτο εμπόδιο είναι να πανίσχυρη τουρκική Κασιερι. Με τον τεχνικό Θάνο Νίκλα να εστιάζει στους τομείς πάνω στους οποίους θα πρέπει οι παίκτριές του να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή

: «Ξεκινάμε, αύριο, το ευρωπαϊκό μας φετινό ταξίδι απέναντι σε μια ομάδα που φέτος έχεις χτίσει ένα ρόστερ με αξιώσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα. Σίγουρα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα δυνατοί στην άμυνα και να περιορίσουμε τις δύο χειρίστριες που έχουν και δημιουργούν όλες τις καταστάσεις. Είναι μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο 90 πόντους ανά παιχνίδι και είναι ο στόχος μας να περιορίσουμε κατά πολύ την παραγωγικότητα τους. Από εκεί και πέρα, αν νιώθουμε καλά αμυντικά, σίγουρα και στην επίθεση θα βρούμε πιο εύκολα τις λύσεις και τις συνεργασίες που θέλουμε».

 

Η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε τα εξής: «Ξεκινάμε τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια για φέτος με αντίπαλο μια τουρκική ομάδα πολύ καλή, η οποία έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και θέλουμε μια καλή εμφάνιση».

Ομάδα: