ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 18:34

Categories: 

Νίκλας: «Παραμένουμε ενωμένοι και κάνουμε τη δουλειά μας»

Με ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 87-56 έκανε … ποδαρικό στο 2024 η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Θάνο Νίκλα να εστιάζει στο γενικότερο πνεύμα που χαρακτηρίζει την ομάδα του:

 «Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σε όλους. Εμάς, μας έλειψε στο πρώτο μισό της σεζόν, αφού είχαμε πολλούς τραυματισμούς και αλλάξαμε και παίκτρια για αυτό το λόγο. Οπότε, εύχομαι υγεία! Καταλαβαίνω και ξέρω, ότι ένας από τους δύο στόχους μας, το Κύπελλο, είναι εκτός, όμως ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα κρίσιμα ματς που έρχονται. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια που κάνουν, που παρά και κάποιες ψυχολογικές δυσκολίες, είναι εδώ και δουλεύουν 100%.

Θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο στην αρχηγό μας, την Αγγελική Νικολοπούλου, που έχει καταφέρει φέτος να το κρατήσει αυτό, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, γιατί πραγματικά είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, ψυχολογικά κυρίως, όχι σαν ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, παραμένουμε ενωμένοι και είμαστε κάθε μέρα εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας. Όσον αφορά στο παιχνίδι, μετά από δύο βδομάδες υπήρχε ένα ημίχρονο στο οποίο κάναμε κάποια λάθη και κάποιες λάθος επιλογές, αλλά παρόλα αυτά, είχαμε ένα καθαρό παιχνίδι από την αρχή και επικρατήσαμε δίκαια. Συνεχίζουμε».

Η Ρένια Καρλάφτη από την πλευρά της επεσήμανε: «Μπήκαμε πολύ δυναμικά στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, είχαμε καλή παρουσία. Κάναμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε πάντα. Και αυτό κάναμε και σήμερα. Συνεχίζουμε, προσηλωμένοι στο στόχο μας, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα-βήμα. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία».

Ομάδα: