ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2024 - 14:52

Categories: 

Ναν: «Όλο και καλύτερη η χημεία μας»

Αισιόδοξος και αποφασισμένος για ένα ακόμη 2/2 σε διαβολοβδομάδα παρουσιάστηκε ο Κέντρικ Ναν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Μπασκόνια και την Παρασκευή τη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.

«Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια. Όπως όλοι ξέρουν, στην Ευρωλίγκα κάθε παιχνίδι μετρά. Είναι δύο ομάδες που είναι κοντά με μας στη βαθμολογία, γι’ αυτό είναι σημαντικά τα παιχνίδια με την Μπασκόνια και τη Βαλένθια. Ανυπομονούμε γι’ αυτά και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Θα πρέπει να μπούμε δυναμικά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, ξεκινώντας από την άμυνα και βρίσκοντας έτσι ρυθμό και στην επίθεση. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο και η χημεία μας βελτιώνεται. Θα γίνεται όλο και καλύτερη», πρόσθεσε ο Ναν.

Ομάδα: