ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

9 February, 2018 - 03:49

Categories: 

ΝΔ : Κίνδυνος…Πολωνοποιήσης της πολιτικής ζωής – «Αυτοεξευτελίζονται» απαντά το Μαξίμου

Για πολωνοποίηση και όχι απλώς για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, κάνει λόγο η ΝΔ με φόντο την υπόθεση Novartis. Ανώτατη πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωνε οτι είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη όταν δεν έχουμε διάκριση των εξουσιών, όταν δεν έχουμε κράτος δικαίου. Παράλληλα, η ίδια πηγή τόνισε οτι η περίπτωση της Ελλάδας πρέπει κάποια στιγμή να απασχολήσει την Ευρώπη.

Αναφορά στην υπόθεση Νοβάρτις έκανε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος σε γραπτή του δήλωση επισημαίνει.

Ο Α.Τσίπρας στις 19 Ιανουαρίου 2018 στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για «διαρκές μέτωπο με τη διαπλοκή και τη διαφθορά» και υποσχόταν:

«Σας διαβεβαιώνω ότι εδώ ισχύει απόλυτα αυτό που είπε ο Ευκλείδης στους βουλευτές στην τελευταία συνεδρίαση: Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα…»

Μιλάμε-κατέληξε ο κ. Λοβέρδος- για την πλήρη απόδειξη του στησίματος της υπόθεσης από την συμμορία. Στήσιμο που όχι απλώς προσχεδιάστηκε αλλά προαναγγέλθηκε κιόλας.

Οι αναφορές σε «Πολωνοποίηση», σχέδια εξόντωσης, σκευωρίες και κουκουλοφόρους μάρτυρες, μοναδικό στόχο έχουν τον εκφοβισμό της δικαιοσύνης και των θεσμών, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον πανικό τους και να αυτοεξευτελίζονται».

πηγή athina984.gr

olymbic idea