ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2023 - 19:29

Categories: 

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Κλάιμπερν στην Εφές!

Όλα… στραβά πήγαν για την Εφές στο Βελιγράδι!

Εκτός από τη βαριά ήττα (97-83) από τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Ερντέμ Τσαν δέχτηκε ένα πολύ ισχυρό αγωνιστικό πλήγμα. Κι αυτό γιατί, τραυματίας αποχώρησε ο Γουίλ Κλάιμπερν.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, το πρόβλημα του Αμερικανού είναι πολύ σοβαρό και εκτιμάται ότι θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα!

Αυτό σημαίνει ότι, ο Κλάιμπερν λογικά θα επιστρέψει το… 2024 και φυσικά θα χάσει την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR (5/12).

Στο μεταξύ, η Εφές έχει πληγεί σημαντικά από τους τραυματισμούς, αφού νοκ άουτ για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι οι Άντε Ζίζιτς και Ντέρεκ Γουίλις, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψουν στη δράση οι Τίμπορ Πλάις και Ελάιτζα Μπράιαντ.

Από ‘κει και πέρα, πρόσφατα απέκτησε τον Μάικ Ντάουμ για να καλύψει κάπως το κενό στη θέση «4», με τον παίκτη να κάνει το ντεμπούτο του στο Βελιγράδι, ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τον Αμερικανονιγηριανό ψηλό, Ντάνιελ Οτούρου, ο οποίος ανήκει στη Μερκεζεφέντι και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.