ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 17:21

Categories: 

Νοκ άουτ και οι Μουκουντί , Πόνσε στην ΑΕΚ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

 

 

Η ΑΕΚ πριν από δύο εβδομάδες είχε ολοκληρώσει μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων μέχρι τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων με πέντε βαθμούς απόσταση από την κορυφή και έχοντας την πρωτιά στον όμιλο του Europa League. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η τριάδα των ματς που έχει μπροστά της αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης εκτός, τη Μαρσέιγ εκτός και τον ΠΑΟΚ εντός είναι πολύ σημαντική, βλέποντας και ότι το πρόγραμμα στη συνέχεια στρώνει. Η αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, όπως και αυτή που ακολουθεί έπειτα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μπορούν όμως να περιμένουν.

 

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για τους κιτρινόμαυρους είναι ο αυριανός (22/10, 16:00) αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Έτσι το έχει ο Ματίας Αλμέιδα στο μυαλό του, έτσι το έχει περάσει και στους παίκτες του. Η Ένωση, που θα έχει και πολύ κόσμο στο πλευρό της καθώς έφυγαν όλα τα εισιτήρια που εξασφάλισε, θέλει να κάνει τη δουλειά της στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και στη συνέχεια να βγει ωφελημένη από το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού καθώς δεδομένα για κάποιον θα υπάρξουν απώλειες.

 

Η υποστήριξη των φίλων της που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη θα είναι το μεγάλο ατού για την ΑΕΚ, η οποία ολοκλήρωσε με νέα απρόοπτα την προετοιμασία της πηγαίνοντας με προβλήματα στην Αρκαδία. Εκτός των γνωστών απόντων, δηλαδή του Λιβάι Γκαρσία που παραμένει εκτός με θλάση και των Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα και ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα βρίσκονταν στην αποστολή, νοκ-άουτ από το ματς μένουν τόσο ο Μουκουντί όσο και ο Πόνσε, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν.

Ο «Πελάδο» δεν έχει διαθέσιμες τις δύο επιλογές του για την αριστερή πλευρά μεσοεπιθετικά. Έτσι μπορεί να πάει εκεί ο Τσούμπερ με τον Ελίασον στο άλλο φτερό, τους Σιμάνσκι και Πινέδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Αραούχο πίσω από τον Φαν Βέερτ στην επίθεση, εκτός κι αν παίξει ο Μάνταλος πίσω από τον Αραούχο στην κορυφή. Στα μετόπισθεν σίγουρος είναι ο Στάνκοβιτς στην εστία, στα άκρα δεξιά ο Ρότα έχει προβάδισμα με τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι να διεκδικούν τη θέση αριστερά, ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής αναμένεται να αποτελείται από τους Κάλενς και Βίντα. Αυτή είναι μια εκτίμηση για το αρχικό σχήμα. Γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις καθώς και υπάρχουν αρκετές λύσεις στο ρόστερ παρά τις απουσίες και στο μυαλό του Αλμέιδα υπάρχει η διαχείριση που πρέπει να γίνει στην τριάδα αγώνων που περιμένει την Ένωση.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τρίπολη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Ζίνι.

 

Ομάδα: