ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

14 July, 2023 - 01:51

Categories: 

ΝΟVA και Cosmote TV στα βραβεία Εmmy, ημιτελικοί στο Wimbledon και τηλεοπτική... σέντρα στο Λιγκ Καπ Σκωτίας!

Τα βραβεία Emmy, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς θεσμούς παγκοσμίως, που τιμά τις καλύτερες ερμηνείες και σειρές που ξεχωρίζουν κάθε χρόνο στη «μικρή οθόνη», ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για το 2023. Οι σειρές  που προβάλλονται στην COSMOTE TV διεκδικούν συνολικά 23 βραβεία, ενώ ακόμη 7 διεκδικούν οι απονομές των Oscars και Grammys. Η 75η απονομή των βραβείων Emmy θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

 

Οι φετινές υποψηφιότητες περιλαμβάνουν συνολικά 10 σειρές που είναι διαθέσιμες on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή στην COSMOTE TV. Μεταξύ αυτών, μία από τις καλύτερες horror σειρές των τελευταίων ετών, το «Yellowjackets», το οποίο διεκδικεί 3 βραβεία: καλύτερης δραματικής σειράς, καλύτερης διανομής ρόλων σε δραματική σειρά και Α’ γυναικείου ρόλου. Σε ρυθμούς Emmy κινείται και το «Poker Face», με τη Νατάσα Λιόν και την Τζούντιθ Λάιτ να διεκδικούν βραβεία Α’ γυναικείου ρόλου και καλύτερης έκτακτης γυναικείας συμμετοχής, αντίστοιχα, και τη σειρά να είναι υποψήφια σε 2 ακόμα κατηγορίες.

Επίσης, οι ταλαντούχοι Μάικλ Σάνον και Τζέσικα Τσάστεϊν είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Α’ αντρικού και Α’ γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία για της ερμηνείες τους στο «George & Tammy», ενώ η σειρά είναι υποψήφια για 2 ακόμα βραβεία. Από τη φετινή τελετή απονομής δεν θα μπορούσε να λείπει το ανατρεπτικό talk show των 26 Emmy «Last Week Tonight With John Oliver», το οποίο απέσπασε συνολικά 4 υποψηφιότητες.

Υποψηφιότητες συγκεντρώνουν 6 ακόμα σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV, μεταξύ των οποίων: «The Rookie», «FBI: Most Wanted», «The Great», «Grease: Rise Of The Pink Ladies», «Tulsa King» και «P–Valley.

Nova: Σάρωσαν με 44 υποψηφιότητες στα Βραβεία Εmmy, oι σειρές «Succession», «Barry» που προβάλλονται στα Novacinema!

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, αποσπώντας 44 υποψηφιότητες σε όλες τις premium κατηγορίες στα φετινά 75α Emmy Awards για τις σειρές «Succession» και «Barry» που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Η σειρά “Succession” έλαβε 27 υποψηφιότητες συνολικά. Μεταξύ άλλων της Καλύτερης δραματικής σειράς, του καλύτερου πρωταγωνιστή που διεκδικούν οι Brian Cox, Jeremy Strong και Kieran Culkin καθώς και της καλύτερης πρωταγωνίστριας για τη Sarah Snook.

Η σειρά “Barry” απέσπασε 11 υποψηφιότητες μεταξύ αυτών: Της Καλύτερης κωμικής σειράς, του Καλύτερου ηθοποιού για τον Bill Hader και τον Καλύτερο Β’ Ανδρικό ρόλο που διεκδικούν οι Anthony Carrigan και Henry Winkler.

Η δυστοπική σειρά “The Handmaid’s Tale” είναι υποψήφια για την Καλύτερη Ηθοποιό σε δραματική σειρά για την Elizabeth Moss.

Παράλληλα, το ντοκιμαντέρ “Moonage Daydream” για τον David Bowie κατέκτησε 5 υποψηφιότητες για Emmy: Σκηνοθεσίας και σεναρίου, μίξη ήχου, επεξεργασία ήχου και επεξεργασία εικόνας. Το ντοκιμαντέρ «Mooonage Daydream» θα κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1 την Τρίτη 25/7 στις 22:00.

Οι σειρές και το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Ώρα ημιτελικών στους άνδρες στο Wimbledon

Οι ημιτελικοί Ανδρών στο Wimbledon, το Νο1 Grand Slam τένις στον κόσμο θα διεξαχθούν την Παρασκευή 14/7 στο Centre Court και οι λάτρεις του κορτ θα απολαύσουν συναρπαστικές μονομαχίες αποκλειστικά στο Novasports Prime. Έναρξη στις 15:30  με τον ημιτελικό Jannik Sinner-Novak Djokovic και ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός  Carlos Alacaraz-Daniil Medvedev.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV, μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, στα "Θρυλούμενα", 19.30-20.30, live, για να μιλησουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Με τη χρήση του αποκωδικοποιητή, δίπλα στο HBO και το Disney+, οι συνδρομητές της Vodafone TV θα μπορούν να βρίσκουν και το ERTflix με το διαθέσιμο πρόγραμμα της ΕΡΤ...

-Στην Εύη Φραγκάκη και το ACTION 24, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη ο ζωντανός θρύλος της όπερας Placido Domingo...

-Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ ήταν την ημέρα της προβολής τους το #1 πρόγραμμα στις ηλικίες 4 – 24, με ρεκόρ τηλεθέασης 33,4% στο γυναικείο κοινό 15 – 24. Το μουσικό show που φέτος γιόρτασε την επέτειο των 20 χρόνων του, κατέγραψε 14,7% στο σύνολο του κοινού, που έφτασε το 19,4% κατά τη διάρκεια της προβολής, ενώ το δυναμικό κοινό 18 – 54 το επέλεξε σε ποσοστό 13,9%, που έφτασε το 17,9% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Tο ηλικιακό group 15 – 34 -άντρες, γυναίκες- σημείωσε ποσοστό 17,5%...

-Η επόμενη παρουσιάστρια του Shopping Star, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου...

-Η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Έχω κάτι να σου πω», που μεταδίδεται στο Πρώτο Πρόγραμμα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στις 19:00...

-2.292.807 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄τον ημιτελικό του Survivor All Star και το πρόγραμμα ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 21,4% και 25,7% αντίστοιχα. Ειδικότερα την ώρα μετάδοσης του αποτελέσματος για τους δύο φιναλίστ του τελικού, η τηλεθέαση άγγιξε το 41,3% στο γενικό σύνολο και το 33,6% στο δυναμικό κοινό...

-Αρχίζουν οι μεταδόσεις το ΠΣΚ από το Λιγη Καπ Σκωτίας, στην Cosmote TV...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com