ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2022 - 19:05

Categories: 

Ντεμπούτα με … όλες τις γεύσεις

 

Ξεχωριστή σε κάθε περίπτωση αναμένεται να είναι για τον Κάρλος Κορμπεράν η αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του EuropaLeague.

Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός θα πάρει για πρώτη φορά γεύση ως χεντ κοουτς σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Ίβηρα προπονητή να περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία η εν λόγω αναμέτρηση και για πολλούς λόγους να θέλει σαν … τρελός να επαναφέρει τον Ολυμπιακό σε ρώτα επιτυχιών!

Ας δούμε όμως τί έχουν πετύχει οι κατά καιρούς προπονητές του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φόρμα

 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη πρώτη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού τον Σεπτέμβριο του 1996 είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 από την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Στη δεύτερη θητεία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας  είχε πρώτο παιχνίδι το Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Ολυμπιακός 0-0 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στην πρώτη θητεία του στο Ρέντη, είχε πρώτο παιχνίδι το Ανόρθωση-Ολυμπιακός 3-0 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κετσπάγια είχε πρώτο παιχνίδι το Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 0-2 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βούζας, σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, είχε πρώτο παιχνίδι το Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1 στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ είχε πρώτο παιχνίδι το Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σέβα 0-0 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπέντο είχε πρώτο παιχνίδι το Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1 για τα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χάσι είχε πρώτο παιχνίδι το Παρτίζαν-Ολυμπιακός 1-3 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λεμονής στο παρθενικό του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού έμελλε να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ. Στις 23 Νοεμβρίου του 2000 για τη φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο ΟΑΚΑ με τον Αλέξη Αλεξανδρή να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2007-08 είχε αναδειχθεί  ισόπαλος 1-1 της Λάτσιο στο άδειο» λόγω τιμωρία «Γ. Καραίσκάκης] στην πρεμιέρα των ομίωλν του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην τελευταία θητεία του στο Ρέντη, είχε πρώτο παιχνίδι το Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πρώτο παιχνίδι το Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.