ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 June, 2023 - 19:14

Categories: 

Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο εκλεκτός για τον πάγκο του Ολυμπιακού

 

Στην τελική του ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό το νευραλγικό και ιδιαίτερα «καυτό» θέμα της τεχνικής ηγεσίας

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες τονεκλεκτό του Αντόνιο Κορδόν για την άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Φαίνεται πως μέσα στο επόμενο διήμερο οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν την τελική τους απόφαση, σε ότι αφορά στον νέο τους προπονητή. Με τον 42χρονο Ντιέγκο Μαρτίνεθ  να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η βασική επιλογή.

Ο 42χρονος τεχνικός πέρασε μια δύσκολη σεζόν στην Εσπανιόλ, απ’ της οποίας τον πάγκο απομακρύνθηκε τον Απρίλιο με 6 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Η ομάδα της Βαρκελώνης υποβιβάστηκε τελικά, ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν πιστεύει αρκετά στην προοπτική του Μαρτίνεθ, με τον οποίο είχαν κοινή θητεία στη Γρανάδα. Ο Μαρτίνεθ είχε οδηγήσει τη Γρανάδα απ’ το 2018 ως το 2021 σε 146 ματς και μέτρησε 69 νίκες, 30 ισοπαλίες και 47 ήττες.

Είναι όμως κάποιος που πραγματικά ψάχνει μια επανεκκίνηση έπειτα από το άσχημο πέρασμα του από την Εσπανιόλ (απολύθηκε τον Απρίλη) και δεδομένα νιώθει πως οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να του προσφέρουν μια τέτοια ευκαιρία…

Ομάδα: