ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

13 December, 2023 - 04:37

Categories: 

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν στο MEGA, δράση Eurocup και η τελετή των βραβείων Golden Globes στη NOVA!

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τη μάχη γιγάντων ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν για το φινάλε της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

 

Σε έναν αγώνα-τελικό και για τις δύο ομάδες, οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Αντίστοιχα, η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Με «διπλό» στη Γερμανία η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ παίρνει εκείνη την πρωτιά στο γκρουπ και θα έχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση στους «16». Αν όμως δεν κερδίσει στη Βεστφαλία κινδυνεύει με αποκλεισμό. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολουθεί το Post–Game με το φινάλε-θρίλερ της 6ης αγωνιστικής. Το παράλληλο δράμα στην Αγγλία ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μίλαν θα έχει κορυφωθεί. Τα τελευταία εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και η πρωτιά στους ομίλους είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Η ανάλυση των αγώνων Πόρτο – Σαχτάρ, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο, Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα συμπληρώνει το παζλ των σημαντικότερων γεγονότων της ποδοσφαιρικής βραδιάς. Το Post Game θα παρουσιάσει κάθε λεπτομέρεια από το φινάλε των ομίλων, αλλά και το πανόραμα των «16» που έρχονται για να κόψουν την ανάσα στο UEFA Champions League.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αποστολές πρόκρισης Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, αλλά και του ΠΑΟΚ, που ήδη συνεχίζει, στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

Δράση Eurocup

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται και το συναρπαστικό EuroCup.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

19:00 EuroCup: Προμετέι-Μπεσίκτας Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

20:30 EuroCup: Μπουργκ-Τρέντο Novasports Start σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

20:45 EuroCup: Μπουντούτσνοστ-Άνκαρα Novasports Prime σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:15 EuroCup: Μπανταλόνα-Τσεντεβίτα Ολίμπια Novasports5 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

Nova: Πρωταγωνιστεί και σαρώνει με 35 υποψηφιότητες σε όλες τις Premium Κατηγορίες για ταινίες και σειρές στις Χρυσές Σφαίρες!

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να σαρώνει στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, αποσπώντας 35 υποψηφιότητες σε όλες τις Premium Κατηγορίες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες για ταινίες και σειρές που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Η ταινία “Oppenheimer ” του Christopher Nolan έχει αποσπάσει 8 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων: Καλύτερης Ταινίας – Δράμα, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερου Ηθοποιού για τον Cillian Murphy, Καλύτερου Ηθοποιού σε Β’ Ανδρικό Ρόλο (Robert Downey Jr) & Καλύτερης Ηθοποιού σε Β’ Γυναικείο Ρόλο(Emily Blunt).

Η ταινία “Anatomy of a Fall” κέρδισε 4 υποψηφιότητες στις κατηγορίες Καλύτερης ταινίας-δράματος, Καλύτερου σεναρίου, Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας (Sandra Huller) και Καλύτερης μη αγγλόφωνης ταινίας.

Τα δύο blockbusters κινουμένων σχεδίων “The Super Mario Bros. Movie” και “Spider-Man: Across the Spider-Verse” έλαβαν από 3 υποψηφιότητες στις κατηγορίες Καλύτερης ταινίας Κινουμένων Σχεδίων ,Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής & κινηματογραφικής επένδυσης και Box Office Achievement.

Η ταινία “The Zone of Interest” απέσπασε 3 υποψηφιότητες στις κατηγορίες Καλύτερης κινηματογραφικής ταινίας-δράματος, Καλύτερης κινηματογραφικής ταινίας μη αγγλόφωνης & Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Το φιλμ “No Hard Feelings” είναι υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε μιούζικαλ ή κωμωδία για την Jennifer Lawrence και η Cailee Spaeny είναι υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό δραματικής ταινίας στην ταινία “Priscilla” ενώ η ταινία “John Wick: Chapter 4” είναι υποψήφια για Καλύτερη Blockbuster Ταινία.

Στις σειρές, το μοναδικό “Succession” κέρδισε 9 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων: Καλύτερη δραματική σειρά, καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά (Sarah Snook), καλύτερου ηθοποιού (Brian Cox, Jeremy Strong and Kieran Culkin). Η σειρά “Barry” απέσπασε  φέτος 2 υποψηφιότητες. Αυτές περιλαμβάνουν τον Bill Hader στην κατηγορία Καλύτερου ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία και Καλύτερης τηλεοπτικής σειράς μιούζικαλ ή κωμωδίας.

Όλες οι παραπάνω ταινίες και σειρές αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για τη σεζόν 2024-2025 που θα απολαύσουν οι σινεφίλ και συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova.

Η φετινή 81η τελετή των βραβείων Golden Globes θα μεταδοθεί LIVE στις 7 Ιανουαρίου 2024 από το κανάλι Novastars!  Μάλιστα φέτος, όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή, καθώς η Nova  προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο της ΕΟΝ! Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο από την ΕΟΝ, συμπεριλαμβανομένης της φετινής τελετής των Golden Globes!

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ένα ξεχωριστό podcast, αυτή τη φορά για το θέατρο έρχεται να προστεθεί στη σειρά podcasts του «ΒΗΜΑΤΟΣ». Κάθε Πέμπτη η δημοσιογράφος και κριτικός θεάτρου Μυρτώ Λοβέρδου μιλά με τους συντελεστές των παραστάσεων...

-Δωρεάν απεριόριστα data, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV, έκπτωση για παραγγελίες φαγητού στο ΒΟΧ αλλά και επιπλέον cashback για αγορές με payzy, προσφέρει η COSMOTE και φέτος τα Χριστούγεννα σε όλους τους συνδρομητές της...

-Mε το ποσό του 1.055.511 ευρώ θα επιδοτηθεί η τηλεοπτική σειρά του Alpha «Οικογενειακές Ιστορίες»...

-O Κώστας Νεστορίδης, «έφυγε» από τη ζωή και το Αρχείο της ΕΡΤ τον αποχαιρετά με ένα αφιέρωμα-«φόρο τιμής». Στο ert.gr έχει ανέβει το επεισόδιο της εκπομπής «Σπορ Ιστορίες» του Δημήτρη Χατζηγεωργίου, παραγωγής 1999, στο οποίο τιμώμενο πρόσωπο ήταν η μεγάλη δόξα της ΑΕΚ...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com