ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2023 - 21:47

Categories: 

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και ο Πισάρο!

Μια... ανάσα από την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο είναι η ΑΕΚ!

Τα δημοσιεύματα από το Μεξικό αναφέρουν καθημερινά ότι ο 29χρονος είναι πολύ κοντά στην Ένωση, ενώ και η σημερινή (12/07) εξέλιξη από το στρατόπεδο της Ίντερ Μαϊάμι έρχεται για συνδέσει όλα τα δεδομένα με την υπόθεση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, tweet της Άλεξ Γουέντλει από τις ΗΠΑ αναφέρει ότι ο Πισάρο δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του MLS ενόψει της αναμέτρησης με τη Σεντ Λουίς, μια εξέλιξη που μπορεί να επισπεύσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Αμερική, ο Μεξικανός θα λύσει το συμβόλαιό του αφού θα πρέπει να αποδεσμευτεί ώστε να... αντέξει οικονομικά τον Αργεντινό η Ίντερ Μαϊάμι, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο και το δρόμο της ΑΕΚ που θέλει να υλοποιήσει την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα και να φέρει στην Ελλάδα τον Πισάρο.

 

Ομάδα: