ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2022 - 20:06

Categories: 

Ξέσπασε με «εξάρα» η Λιόν στην Μπορντό!

Αγριεμένη μετά τον αποκλεισμό στο Europa League η Λιόν!

Οι «λιονέ» βρήκαν την Μπορντό για να… ξεσπάσουν, καθώς τη συνέτριψαν 6-1, για την 32η αγωνιστική της Ligue 1!

Από το πρώτο ημίχρονο έδειξαν τις άγριες… διαθέσεις τους οι γηπεδούχοι, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 3-0. Ωστόσο, με τον ίδιο τρόπο μπήκε η Λιόν και στο δεύτερο μέρος, καθώς μόλις στο 46’ ο Φεβρ έκανε το 4-0, με τον Τοκό Εκαμπί να σκοράρει το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, στο 68’, για το 5-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Μπος… έσβησαν, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της… τιμής με πέναλτι του Μάρα στο 85’, αλλά τελικά ο Ντεμπελέ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τη νίκη αυτή, οι «λιονέ» ανέβηκαν στους 49 βαθμούς, διατηρώντας κάποιες ελπίδες να προλάβουν την πρώτη πεντάδα που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη, οι Γιρονδίνοι παρέμειναν στους 26 βαθμούς, με αποτέλεσμα να διατηρούνται στην προτελευταία θέση που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.