ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

14 May, 2018 - 16:49

Categories: 

Ξανά με δέκα κάλπες η συζήτηση και η ψηφοφορία για το πόρισμα Novartis – Τι αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων

Εκ νέου δέκα κάλπες, όπως είχε γίνει στην αρχική απόφαση για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής, θα στηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή, όπου θα συζητηθεί το τελικό πόρισμα για την υπόθεση Novartis, μια για κάθε αναφερόμενο στη δικογραφία πολιτικό πρόσωπο.

Όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, τα ψηφοδέλτια θα αναγράφουν ναι, όχι και παρών για τα αδικήματα της δωροληψίας, της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομο χρήμα, θα υπάρχουν αριθμημένες κάλπες αλλά και αριθμημένοι φάκελοι.

 

Το επιχείρημα της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την απόφαση των δέκα καλπών επικαλείται την υπόθεση του Γιάννη Παπαντωνίου, όπου και εκεί είχε μπει στα ψηφοδέλτια το ερώτημα αν θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη ή να επιστραφεί ο φάκελος στη δικαιοσύνη.

 

Πέραν αυτών τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων οριστικοποίησαν ότι η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία, τις διαπραγματεύσεις και την ημερομηνία των εκλογών που έχει ζητήσει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 23 Μαίου 2018.

olymbic idea