ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

17 December, 2023 - 00:24

Categories: 

Ξανά προβληματική η Μπαρτσελόνα και νέα απώλεια βαθμών

Νέα γκέλα για την Μπαρτσελόνα που έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Βαλένθια στο «Μεστάγια» και έχασε και άλλο έδαφος στην μάχη για τον τίτλο της Λα Λίγκα.

Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τις «νυχτερίδες» να βάζουν δύσκολα στους «Μπλαουγκράνα», χωρίς, όμως, η μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Τσάβι ανέβασαν ρυθμούς μετά την ανάπαυλα και προηγήθηκαν στο 55'. Ο Ραφίνια βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ζοάο Φέλιξ που πλάσαρε σε κενή εστία.

Η Βαλένθια, ωστόσο, είχε απαντήση και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 70', όταν ο Γκιγιαμόν νίκησε τον Πένα με ένα όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής.

Οι Καταλανοί πολιόρκησαν την εστία του Μαμαρντασβίλι στα τελευταία λεπτά, αλλά το νικητήριο τέρμα δεν ήρθε ποτέ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν, τελικά, από έναν βαθμό.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στους 35 βαθμούς, έξι πίσω από την πρωτοπόρο Τζιρόνα, που αγωνίζεται την Κυριακή, όπως και η δεύτερη Ρεάλ. Στην δέκατη θέση με 20 βαθμούς η Βαλένθια, που διανύει μια μέτρια σεζόν.