ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 May, 2023 - 15:31

Categories: 

Ξανά προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Η εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα, η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη regular season και η πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα από κανέναν. Κι αυτό, διότι όλα αυτά μαζί συνθέτουν μία τεράστια επιτυχία την οποία πιστώνονται ο Γιώργος Μπαρτζώκας και φυσικά οι παίκτες του.

 

Η δουλειά και η φιλοσοφία του κόουτς του Θρύλου, λοιπόν, αναγνωρίστηκε για ακόμα μία σεζόν, καθώς ο «σκακιστής» ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Κάπως έτσι, ο προπονητής του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Ευρωλίγκας (από το 2004/05 που έχει θεσπιστεί το «Coach of the Year») που κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή για δύο σερί σεζόν.

 

Συνολικά είναι η τρίτη φορά που ο κόουτς Μπαρτζώκας κατακτά αυτό τον τίτλο, καθώς η αρχή είχε γίνει τη σεζόν 2012/13, όταν είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τον Θρύλο στο Λονδίνο.

Ομάδα: