ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 July, 2022 - 20:41

Categories: 

Ξανά συμπαίκτες Παπανικολάου, Κάνααν και Μπλακ!

 

 

Ο Ολυμπιακός έκανε την καίρια κίνηση και προσέδωσε ποιότητα και λάμψη από τον μαγικό χώρο του ΝΒΑ με την απόκτηση του Τάρικ Μπλακ.

Η ένταξη του 31χρονου Αμερικανού σέντερ στους νταμπλούχους Ελλάδας κατά … διαβολική σύμπτωση θα τον φέρει να έχει ξανά συμπαίκτες τους Κώστα Παπανικολάου και Αίζάια Κάνααν, αλλά αυτή τη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού  

Αξίζει να τονιστεί ότι το νέο απόκτημα των Πειραιωτών είχε περάσει τα πρώτα του 25 παιχνίδια στο NBA ως παίκτης των Ρόκετς πριν λύσει τη συνεργασία με τη ομάδα του Χιούστον τον Δεκέμβριο του 2014.

Μάλιστα το Χιούστον αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του παρελθόν με το μέλλον, αφού οχτώ χρόνια μετά θα ξαναβρεί τους τότε συμπαίκτες του, Κώστα Παπανικολάου και Αϊζάια Κάνααν. Οι τρεις τους ήταν μέλη του έμψυχου δυναμικού των Χιούστον Ρόκετς στην πρώτη σεζόν του Έλληνα φόργουορντ μακριά από την Ευρώπη.