ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 June, 2023 - 15:48

Categories: 

Ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία

Την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους άρχισε ο Παναθηναϊκός με πρωινή προπόνηση στο Μπαντ Έρλαχ, το οποίο και θα αποτελέσει τη βάση του για το επόμενο 15νθήμερο. Η πρώτη προπόνηση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έγινε με τη διάθεση στα ύψη από τους ποδοσφαιριστές και τα γκολ να... πέφτουν «βροχή» κατά τη διάρκεια του διτέρματος.

Οι παίκτες χωρίστηκαν στις παρακάτω ομάδες:

Πράσινη ομάδα: Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Κάτρης, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Καμπετσής

Λαχανί ομάδα: Σιδεράς, Ζέκα, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Καλοσκάμης

Ροζ ομάδα: Παλάσιος, Μπερνάρντ, Φρόκου, Κώτσιρας, Φικάι, Γερεμέγεφ

Ο Τσόκαι ήταν μπαλαντέρ και τερματοφύλακες ήταν οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλους.

Στο δίτερμα η μία ομάδα που ήταν έξω, είχε τους ποδοσφαιριστές στις γραμμές και έπρεπε να πασάρουν τουλάχιστον μια φορά για να σκοράρουν.

Τα γκολ που μπήκαν ήταν αρκετά, ορισμένα εξ' αυτών, εντυπωσιακά. Οπως η «φωτοβολίδα» του Παλάσιος που «καρφώθηκε» στο «παράθυρο» και το υπέροχο σκαφτό του Μαντσίνι που πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα για να καταλήξει στα δίχτυα.

Μάλιστα, σε μία συνεργασία της λαχανί ομάδας που άλλαξε γρήγορα την μπάλα και σκόραρε, ο Γιοβάνοβιτς ικανοποιήθηκε απ' αυτό που είδε και φώναξε: «μπράβο αυτό είναι καλό πράγμα!».

Μετά το τέλος του διτέρματος, ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Τη... σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Κόντης που έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για το πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται στα κόρνερ. Θυμίζουμε ότι την περασμένη χρονιά το "τριφύλλι" δέχθηκε μόλις ένα γκολ από στατική φάση και σκόραρε συνολικά 13!

 

Το απόγευμα ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Βίνερ Βικτόρια (19:30, cosmotesports1), σε ένα ματς - ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές.

 

Ομάδα: