ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 June, 2023 - 16:03

Categories: 

Ξεκαθαρίζει στην ΑΕΚ το μέλλον των Άμραμπατ και Τζαβέλλα

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα νεότερα για το μέλλον των Τζαβέλλα και Άμραμπατ, ενώ η ΑΕΚ θα λάβει αποφάσεις για τους εγχώριους στόχους που οι υπεύθυνοι, με τη σύμφωνη γνώμη του Αλμέιδα, έχουν ξεχωρίσει.

Η αναβολή της συνέντευξης Τύπου του Ματίας Αλμέιδα δεν δημιουργεί κάποιο λόγο ανησυχίας. Αποφασίστηκε επειδή έτσι έπρεπε να γίνει για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα, τη λειτουργία της ή τον προπονητή.

Άλλωστε, σήμερα στα Σπάτα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του μεταγραφικού επιτελείου, ενδεχομένως παρουσία και του Μελισσανίδη, για την οριστικοποίηση των στοχεύσεων της ομάδας, προτού ο προπονητής αποχωρήσει (αύριο Τρίτη, 6/6) για την Αργεντινή.

 

Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά και σε ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν. Τα έως σήμερα δεδομένα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Νόρντιν Άμραμπατ θα αποτελέσουν παρελθόν.

 

 

Ομάδα: