ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 December, 2023 - 17:41

Categories: 

Οικτρά παράπονα Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία με Παρτιζάν

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην παράταση από την Παρτιζάν με 92-87  και υπάρχουν αρκετά παράπονα για τις αποφάσεις των Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το επίπεδο διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, γενικώς αλλά και... ειδικώς. Μέσα από stories στο Instagram παρουσίασε μια σειρά από αμφιλεγόμενες αποφάσεις των διαιτητών του χθεσινού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

«Όσους Άραβες και πετροδόλαρα κι αν φέρετε στη λίγκα, με αυτό το επίπεδο διαιτητών καμία σοβαρή εταιρεία δεν θα επενδύσει ποτέ, ούτε θα βάλει το όνομά της δίπλα σ’ αυτό το… τσίρκο!», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ συνοδεύοντας αυτά τα λόγια στο story με emoji… κλόουν. Η αναφορά του ήταν σαφής ως προς τις επαφές που γίνονται για την είσοδο του Ντουμπάι με ομάδα στη διοργάνωση στο εγγύς μέλλον.

 

Ομάδα: