ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 March, 2023 - 14:44

Categories: 

Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός – Μπάγερν

Ένα ακόμη εντός έδρας ματς δίνει την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την ομάδα του Τρινκέρι. Με στόχο την 20ή τους νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι διαιτητές με την Μπάγερν.

 

Αυτοί σφυρίζουν στο ματς με την Μπάγερν

Προ ολίγου έγινε γνωστή και η τριάδα των ρέφερι του ματς κόντρα στους Βαυαρούς. Πιο συγκεκριμένα, την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Ματέι Μπολτάουζερ και Μαξίμ Μπουμπέρ. Πρώτος είναι ο έμπειρος Κροάτης. Το ματς κόντρα στην Μπάγερν θα είναι το τέταρτο φετινό του σε ματς των «ερυθρολεύκων». Ειδικότερα είχε διευθύνει τις αναμετρήσεις:

 

1η αγωνιστική, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 70-80

7η αγωνιστική, Ολυμπιακός – Παρτιζάν 87-58

11η αγωνιστική, Εφές – Ολυμπιακός 82-71

Ήταν ρέφερι και στο Μόναχο

Επιπλέον, δεύτερος διαιτητής είναι ο Σλοβένος. Επίσης μια πολύ έμπειρη σφυρίχτρα στην Ευρωλίγκα. Ειδικότερα και αυτός θα σφυρίξει φέτος για τέταρτη φορά τον Θρύλο. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον πώς ήταν μεταξύ των τριών διαιτητών, αλλά ως πρώτος, στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Μόναχο. Τα προηγούμενά του ματς ήταν:

 

4η αγωνιστική, Μπασκόνια – Ολυμπιακός 92-97

8η αγωνιστική, Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 71-82

19η αγωνιστική, Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός 83-85

Τέλος, ο Γάλλος Μαξίμ Μπουμπέρ δεν έχει σφυρίξει φέτος σε άλλο ματς του Ολυμπιακού και κάνει… ντεμπούτο. 

 

Ομάδα: