ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 November, 2023 - 19:53

Categories: 

Οι Κινγκς σκοπεύουν να κρατήσουν τον Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για αναζήτηση ενός ψηλού που μπορεί να βοηθήσει και στις δύο θέσεις της front line, με το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ να παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ ανήκει εδώ και μερικές εβδομάδες στο δυναμικό των Σακραμέντο Κινγκς καθώς αποτέλεσε έμψυχο αντάλλαγμα στο trade του Τζέιμς Χάρντεν.

Με τη φανέλα των «Βασιλιάδων», ο νεαρός Σέρβος μετράει μία συμμετοχή στη φετινή regular season και αυτή για μόλις 11 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι με αντίπαλο τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν οι φήμες πως το μέλλον του Πετρούσεφ είναι στην Ευρώπη, καθώς, πέραν από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, σημερινό σερβικό δημοσίευμα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το «TeleSport.rs», οι Σακραμέντο Κινγκς σκοπεύουν προς ώρας να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Πετρούσεφ!

Και αυτό διότι, οι πρόσφατοι τραυματισμοί των Τρέι Λάιλς και Άλεξ Λεν έχουν δημιουργήσει κενά στις θέσεις των ψηλών της ομάδας, με τον Σέρβο σέντερ να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια των Κινγκς.