ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 October, 2023 - 15:25

Categories: 

Οι λόγοι αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την εκλογική διαδικασία Αρχιδιαιτητή

 

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε κάθετα στην πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να προτείνει μόνο τον Φρόιντφελντ ως αρχιδιαιτητή και αποχώρησε από την Επιτροπή, καταγγέλοντας πως η διαδικασία δεν γίνεται με θεσμικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε από τον κύριο Μπαλτάκο - και μάλιστα παρουσιάστηκε ως «μοναδική λύση» - ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ. Ένα πρόσωπό που στο παρελθόν είχε απορριφθεί με ψήφους 4-0, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είναι γνωστό και καταγεγραμμένο, άλλωστε, πως το «τριφύλλι» είχε συμφωνήσει να υπάρχουν τρία βιογραφικά υποψηφίων από την UEFA. Το συγκεκριμένο και μοναδικό δεν το έστειλε η UEFA, αλλά απλά ρωτήθηκε εκ των υστέρων από την ΕΠΟ.

Οι «πράσινοι» έκαναν πρόταση να σταλούν άλλα 3 βιογραφικά, η οποία και απορρίφθηκε από την Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός, καταγγέλοντας αφενός ότι η επιλογή δεν γίνεται με θεσμικό τρόπο και αφετέρου την εν γένει λειτουργία του συστήματος που διαρκώς υποβαθμίζει και παρακάμπτει την Επιτροπή, φέρνοντας την προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε λίγο πριν αποχωρήσει: «είναι θεσμική εκτροπή, δεν έχει νόημα να παραμείνουμε. Η ΕΕΠ έχει γίνει διακοσμητική».

Ομάδα: