ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 May, 2022 - 14:47

Categories: 

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους τελικούς σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών με Παναθηναϊκό

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού βρίσκονται τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό στο μπάσκετ Γυναικών και τον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Πέμπτη 5/5, 19:00) και τον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Παρασκευή 6/5, 18:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (4/5) και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), από την Τετάρτη (4/5) και ώρες 10:00-21:00.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Μπάσκετ: 5€, 10€

Βόλεϊ: 5€, 10€ (VIP)

*Ισχύουν οι Κάρτες Μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών.

*Στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο ΣΕΦ, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 (5€) και από τα VIP (10€)».