ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 February, 2023 - 19:53

Categories: 

Οριστικά στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με την Μακάμπι

Πολλά έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα αναφορικά με την έδρα του επαναληπτικού τελικού του CEV Challenge Cup. Δηλαδή το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το δεύτερο ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Τροκαντερό ήταν μεταξύ άλλων τα κλειστά που ακούστηκαν και εξετάστηκαν ως πιθαμές λύσεις. Αλλά τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν στην έδρα του επαναληπτικού τελικού. Στο ΣΕΦ θα είναι ωραία με την κούπα για παρέα.

 

Στο ΣΕΦ θα είναι ωραία

Προ πενταετίας, όταν ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τη Ραβένα, ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε κάνει τη διαφορά. Μιας και σχεδόν 10.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πιο συγκεκριμένα, αναγκάζοντας ακόμα και την CEV να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του κόσμου. Όμως τώρα υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία. Εξάλλου, ναι μεν η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί στόχο. Αλλά σκεφτείτε πώς θα είναι το ΣΕΦ, κατάμεστο, στα κόκκινα. Δηλαδή, την ώθηση που θα έχουν ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και οι παίκτες του, στον δεύτερο τελικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο ΣΕΦ θα είναι ωραία με την κούπα για παρέα.

 

Ώθηση για την κούπα

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να κάνει ένα πράγμα. Να γεμίσει το ΣΕΦ. Δηλαδή να γίνει sold out. Ώστε ο έβδομος παίκτης να μην είναι απλά σημαντικός, να κάνει τη διαφορά. Εξάλλου, είναι δεδομένη η βοήθεια των «ερυθρόλευκων» οπαδών σε κάθε γήπεδο, ανεξαρτήτως αθλήματος. Πόσω δε μάλλον σε ένα ΣΕΦ όπου ο Θρύλος θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του τμήματος! Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να εξαντλήσει τα εισιτήρια. Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ είναι δεδομένο πώς οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για την κούπα του CEV Challenge Cup θα αυξηθούν.

Ομάδα: