ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

10 January, 2018 - 01:05

Categories: 

Ουφάνο: Η ομάδα με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής νίκησε ξανά

Στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού και στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής κι έδειξαν καλά στοιχεία στάθηκε ο Φελίπε Ουφάνο.

 

 

 

Ο συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ είπε στη συνέντευξη Τύπου:

 

 

 

Για τον βαθμό ετοιμότητας Μασούντ – Μοράν: «Είμαστε χαρούμενοι με τα δύο παιδιά, θα χρειαστούν λίγο χρόνο, ο Μασούντ ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μοράν ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι για τους δύο ποδοσφαιριστές».

 

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτό το ματς ήταν ο τερματοφύλακας: «Μετά το πρώτο ματς, ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά δεν είδα και τόσο πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες… Η ομάδα με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής νίκησε ξανά σήμερα, οπότε μένουμε σε αυτό».

 

Για την απόδοση του Γιαννούτσου: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, πιστεύουμε σε αυτόν, έχουμε πίστη, έχει το μέλλον μπροστά του. Προσαρμόστηκε σε αυτό που του είπαμε , να συνεργαστεί δηλαδή με Βράνιες – Λαμπρόπουλο και είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ΑΕΚ είναι μεγάλος».

olymbic idea