ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 November, 2022 - 16:31

Categories: 

Ουόκαπ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε πιστά το πλάνο»

Με ακλόνητη την πίστη για διεύρυνση του νικηφόρου του σερί αναχώρησε ο Ολυμπιακός το απομεσήμερο της Δευτέρας (21/11) με προορισμό το Τελ Αβίβ ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μακάμπι , για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τον Τόμας Ουόκαπ να δίνει το δικό του στίγμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι και την αντιμετώπιση των δύο ταλαντούχων γκαρντ: «Θα είναι ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μια πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έτσι εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νιώσουν καλά και να βρουν ρυθμό, γιατί αν τους αφήσεις να παίξουν ελεύθερα στην έδρα τους θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις».

Για το αν θα έχει περισσότερη δουλειά στην άμυνα αύριο: «Όχι, δεν ισχύει μόνο για μένα ότι θα έχω δουλειά στην άμυνα, ισχύει για όλους, από το “1” ως το “5”. Πάνω κάτω αυτό ισχύει σε κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας, δεν υπάρχει κάποιο ματς που μπορείς να πεις “δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί απόψε”. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα».

 

Για τα κλειδιά του αγώνα: «Να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε πιστά το αγωνιστικό μας πλάνο. Τίποτα το ιδιαίτερο, να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά και να μην τους αφήσουμε να ρολάρουν».