ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

14 March, 2022 - 00:29

Ο Αλέξις Σάντσες χάρισε το βαθμό στην εκπνοή στην Ίντερ!

Η Τορίνο υποδέχθηκε την Ίντερ στο «Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο» , με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 1-1. Ο Μπρέμερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό για τους γηπεδούχους και ο Αλέξις Σάντσες στο 90+3 ισοφάρισε σε 1-1 για την Ίντερ και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει και νωρίτερα έτσι ώστε να διεκδικεί τη νίκη , αλλά οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Τζέκο και οι τεράστιες αποκρούσεις του Μπερίσα συνέβαλαν στο να μείνει το 1-0 έως και τις καθυστερήσεις. Έτσι στο 93ο λεπτό ο Τζέκο βρήκε τον Αλέξις Σάντσες και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Η Ίντερ που έχει ένα ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν του «Σκουντέτο» βρίσκεται πλέον στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -1 απ’ την δεύτερη Νάπολι. Στην αντίπερα όχθη , η Τορίνο που πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση κόντρα σε μία απ’ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος παρέμεινε στην 11η θέση της Serie A με 35 βαθμούς. 

 

 

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής της Serie A : 

 

Σαλερνιτάνα - Σασουόλο 2-2

Σπέτσια - Κάλιαρι 2-0

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-3

Μίλαν - Έμπολι 1-0

Φιορεντίνα - Μπολόνια 1-0

Βερόνα - Νάπολι 1-2

Ατάλαντα - Τζένοα 0-0

Ουντινέζε - Ρόμα 1-1

Τορίνο - Ίντερ 1-1 

 

Με την αυριανή αναμέτρηση (21:45) Λάτσιο - Βενέτσια ολοκληρώνεται η 29η αγωνιστική του Campionato.