ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2022 - 20:32

Categories: 

Ο Λακαζέτ χάρισε τη νίκη στη Λιόν

Eπιτέλους νίκη για τη Λιόν! Η ομάδα του Λοράν Μπλαν, με πρωταγωνιστή και «χρυσό» σκόρερ τον Λακαζέτ πήρε την πρώτη της νίκη μετά τις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς επικράτησε 2-1 στην έδρα της Μονπελιέ.

Η αναμέτρηση στο «Σταντ ντε λα Μοζόν» είχε κακό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της Μονπελιέ στο 29', η Λιόν ζήτησε πέναλτι μετά από ανατροπή επάνω στον Λακαζέτ, όμως ο διαιτητής διέταξε τη συνέχεια του αγώνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το πρώτο γκολ του Αουάρ στη σεζόν με το 0-1 να είναι το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

  

Στην επανάληψη, ο Λοράν Μπλαν, δε θέλησε να ρισκάρει κρατώντας πίσω την ομάδα του και δίνοντας το δικαίωμα στη Μονπελιέ να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Στο 50ο λεπτό ο Κοζά σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με την προσπάθεια του να καταλήγει άουτ.

Ο Μπλαν ανακάτεψε αρκετά την «τράπουλα» με τις αλλαγές του και το πλήρωσε καθώς στο 70' ο Γουαχί ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό γκολ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 77' οι δύο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές καθώς Μαβιντιντί και Ντιομαντέ αντίκρισαν απευθείας την κόκκινη κάρτα μετά από διαπληκτισμό.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ. Ωστόσο, στο 90ο λεπτό ο Κακρέ τροφοδότησε τον Λακαζέτ που με απόλυτη ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όμλιν κάνοντας το τελικό 2-1 για τη Λιόν που πήρε ένα σημαντικό «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας