ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

13 February, 2022 - 23:57

Categories: 

Ο Ντανίλο σόκαρε την Αταλάντα στο 92’

Η Αταλάντα υποδέχθηκε τη Γιουβέντους στο «Gewiss Stadium” για την 25η αγωνιστική της Serie A , με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα στα τελευταία λεπτά. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν 2 καλές ευκαιρίες στο 1ο δεκαπεντάλεπτο. Ο Βλάχοβιτς έπιασε ένα καλό σουτ στο 3ο λεπτό με τον Σπορτιέλο να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση. Στο 14ο λεπτό ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε μια ωραία ενέργεια απ’ τα αριστερά και το σουτ που έκανε πέρασε εκατοστά έξω. Στο 25ο λεπτό η Αταλάντα απάντησε στις καλές στιγμές με την προβολή του Ντε Ρον από ευνοϊκή θέση να περνάει άουτ. Οι «μπεργκαμάσκι» 6 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης σπατάλησαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μουριέλ να περνάει και τον Σέζνι αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Μπονούτσι πάνω στη γραμμή.  Αρκετές οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τις 2 ομάδες να μένουν στο 0-0. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν απευθείας με την έναρξη του 2ου μέρους με τον Σέζνι να αποκρούει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία το σουτ του Ντε Ρον. Η «Μεγάλη Κυρία» απείλησε και αυτή με τη σειρά της με σουτ του Ντιμπάλα που πέρασε εκατοστά πάνω από την εστία του Σπορτιέλο και 3 λεπτά αργότερα (56’) ο Ιταλός γκολκίπερ της Αταλάντα εξουδετέρωσε σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Βλάχοβιτς. Στο 76ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με ένα φοβερό γκολ του Μαλινόφσκι (που πέρασε ως αλλαγή στο ματς) με απευθείας εκτέλεση φάουλ που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Σέζνι, με τον Πολωνό γκολκίπερ να μην έχει κανένα περιθώριο αντίδρασης. 8 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό ο Χάντεμπορ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μαλινόφσκι και έχασε τη τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. Πάνω που όλα έδειχναν ότι η Ατάλαντα θα πανηγυρίσει αυτή τη μεγάλη νίκη (με σημαντικές απουσίες) , στο 90+2 ο Ντιμπάλα εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Ντανίλο με άψογη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους «μπιανκονέρι» , χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

 

Ύστερα απ’ αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε στη 4η θέση με 46 βαθμούς και στο +2 απ’ την 5η Ατάλαντα που την Πέμπτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το Europa League. 

 

 

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Τζαπακόστα (60’ Μέλε), Κοπμάινερς, Μπογκά (90+1' Πάσαλιτς), Μουριέλ (60’ Μαλινόφσκι). 

 

 

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι (79’ Κουαδράδο), Ντε Σίλιο, ΜακΚένι (81’ Κεν), Λοκατέλι, Ραμπιό (86’ Αρτούρ), Ντιμπάλα, Βλάχοβιτς, Μοράτα (86’ Ακέ).