ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2022 - 22:57

Categories: 

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν, 72-57 τον Παναθηναϊκό

Η πρώτη Κούπα για την νέα σεζόν στη BasketLeague βάφτηκε στα ερυθρόλευκα». Ο Ολυμπιακός με … κεκτημένη ταχύτητα από τη περυσινή κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ, θριάμβευσε στον τελικό του Σούπερ Καπ της Ρόδου επί του Παναθηναϊκού με 72-57  και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο για την νέα αγωνιστική περίοδο και παράλληλα την όγδοη διαδοχική νίκη του επί του αιώνιου αντιπάλου σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβεβαίωσε στο παρκέ τη ανωτερότητά της και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο πρώτο τρίλεπτο πίσω στο σκορ με 9-2 στην συνέχεια βρήκε την αυτοκυριαρχία της. Με τους Φαλ, Μπολομπόι να δίνουν πολύτιμες βοήθεια στις δύο ρακέτες σε επίθεση και άμυνα, πολύ καθοριστικούς  τους Ουόκαπ, Βεζένκοφ, Σλούκα, Παπανικολάου και Κάνααν ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο μέρος με βραχεία κεφαλή (34-37), αλλά στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Με «μότο» την πολύ πιεστική άμυνα, ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και εύκολους πόντους από τον Βεζένκοφ και προηγήθηκε 43-59 στο 31’, και 50-65 για να «κλειδώσει» την νίκη

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 34-37, 43-56, 52-67.