ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

28 December, 2022 - 23:58

Categories: 

Ο "σωτήρας" Ιωαννίδης έδωσε τον βαθμό!

Παναθηναϊκός και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για τη 15η αγωνιστική της Super League με τους "πράσινους" να "γκελάρουν" για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να νιώθουν την καυτή ανάσα της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 8 τελικές. Πρώτη μεγάλη φαση στο παιχνίδι ήρθε στο 11ο λεπτό όπως και η πρώτη κόκκινη κάρτα για την ομάδα του Όφη αφού ο Γιοχού εμπόδισε τον Σπόραρ να πατήσει στη περιοχή, έπειτα ο Μαγκνουσον ήταν ο εκτελεστής του φάουλ με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω από την εστία. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει στο επόμενο 10 λεπτό έχοντας 2 ευκαιρίες για γκολ με τους Παλάσιος και Τσέριν να κάνουν 2 σουτ χωρίς βέβαια να δημιουργούν πρόβλημα στον τερματοφύλακα των Κρητικών.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξανά χτύπησε στο 34ο λεπτό μετά από κόρνερ απ'την αριστερή μεριά με τον Χουάνκαρ να μην καταφέρνει μετά από ένα δυνατό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα 3 ευκαιρίες σπατάλησε ο Παναθηναϊκός για να προηγηθεί στον αγώνα απ το 38ο λεπτό έως το 47ο με τον Χουάνκαρ τον Κουρμπέλη και τον Σπόραρ στο 38ο, 47 και 48ο αντίστοιχα. Κακός μπελάς για τον Όφη ο τραυματισμός του Μαρινάκη στο 44ο λεπτό ο οποίος έγινε αλλαγή με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι Κρητικοί έκαναν και την πρώτη τους αλλαγή φεύγοντας απ' τον αγώνα ο Μαρινάκης και μπαίνοντας ο Ντουρμισαϊ. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του καθώς δεν ήταν δημιουργικός και στι 49ο λεπτό ήταν η πρώτη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου με τον Παλάσιος να τριπλάρει μέσα στη περιοχή να σουτάρει στα σώματα των αμυντικών του Όφη και ο Κουρμπέλης να παίρνει την κόντρα χωρίς μπορεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία.

Η μεγαλύτερη φάση στο 2ο ημίχρονο και του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους με τον Παλάσιος να σημαδεύει το δοκάρι στο 51 από σχεδόν κενή εστία. Στο 58ο λεπτό ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με την πρώτη τους επίθεση, ο Μπαλογιάννης βγαίνει από τα αριστερά, κάνει τη σέντρα σημαδεύοντας τόν Λάρσον ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα πριν προλάβει να αντιδράσει ο Μπρινιόλι κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 67ο λεπτό με τον Παλάσιος να κόβεται στο σουτ που επιχείρησε από αμυντικό του Όφη. Στο 70ο λεπτό άλλος ένας φιλοξενούμενος θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Όφη έπειτα απο διαμαρτυρίες και νεύρα στη διακοπή του αγώνα που υπήρχε από το 68ο λεπτό. Στο 72ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς έκανε ακόμα πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό βάζοντας τον Βέρμπις στη θέση του Παλάσιος, κάνοντας μάλιστα και ευκαιρία 1 λεπτό αργότερα χωρίς να προβληματίσει τον Μανδά. Στο 82ο λεπτό έγινε και η 2η αλλαγή για τον Όφη με τον Περέα να παίρνει τη θέση του Πολύ καλού Τόραλ με τον Παναθηναϊκό να απαντάει με τον ερχομό του Βαγιαννίδη στη θέση του Κώτσιρα και τον Σάντσες στη θέση του Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Βαγιαννίδη να κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής με τον Μανδά να βρίσκεται σε ετοιμότητα στο 87ο λεπτό. Με το κλείσιμο του 90 λεπτού ο διαιτητής Γκορτζίλας άφησε ακόμα 9 λεπτά επιπλέον χρόνου με τον Παναθηναϊκό να καίγεται έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 97 ήταν η προειδοποίηση του Παναθηναϊκού λίγο πρίν το γκολ στο 97ο λεπτό η μπάλα να περνάει παράλληλα με την κενή εστία των ασπρόμαυρων. 1 λεπτό αργότερα ο Ιωαννίδης ήρθε να δώσει στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς τον βαθμό της ισοπαλίας με μία φοβερή τριπλά εντός της μεγάλης περιοχής, να κάνει το σουτ, η μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό του Όφη και από εκείνον στα Δίχτυα με το γκολ να πιστώνεται στο φορ του Παναθηναϊκού.

Ο διαιτητής παρόλο που έγιναν επιπλέον καθυστερήσεις δεν έδωσε και άλλο επιπλέον χρόνο με τον Παναθηναϊκό να παίρνει 2 βαθμούς σε 2 συνεχόμενα παιχνίδια μετά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος απ'το Μουντιάλ.

Νικόλας Ζαραϊδώνης