ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 September, 2023 - 22:36

Categories: 

Πάτησε… γκάζι και προκρίθηκε στον τελικό ο Παναθηναϊκός!

Μία κλάση ανώτερος ο Παναθηναϊκός, πάτησε γκάζι από την 3η περίοδο και μετά και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω επικρατώντας με 77-64 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό με κορυφαίους τους Λεσόρ, Σλούκα και Γκάι.

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε για 20 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup. Ήταν όμως καταιγιστικός στην τρίτη περίοδο, έχτισε διαφορά ασφαλείας, πήρε την νίκη με 64-77 και μαζί την πρόκριση στον τελικό. Εκεί, θα αντιμετωπίσει αύριο (30/9) τον Ολυμπιακό (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της σεζόν.

 

Ο Ματίας Λεσόρ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των "πράσινων", με τον Κάιλ Γκάι να προσθέτει 14 πόντους, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Κώστας Σλούκας με 8 πόντους και 7 ασίστ, δημιουργώντας καταστάσεις για τους συμπαίκτες του, όντας υπεύθυνος για τους πρώτους 17 πόντους της ομάδας του.

 

Για τον ΠΑΟΚ, ο Τζαμούνι ΜακΝίς είχε 19 πόντους και ο Άντριου Χάρισον 13 πόντους. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι bwin στον μικρό τελικό

 

Ομάδα: