ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2023 - 23:46

Categories: 

Πέδρι και Τόρες «υπέγραψαν» την πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα

 

Μετά το «στείρο» 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Χετάφε, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και απέναντι στην άμυνα της Κάντιθ, παρ΄ όλα αυτά κατάφερε οκτώ λεπτά πριν το 90΄ να σκοράρει με τον Πέδρι και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τόρες, για να «σπάσει το ρόδι» στη La Liga με το τελικό 2-0.

 

Η ομάδα του Τσάβι είχε τον έλεγχο του αγώνα, πίεζε από το ξεκίνημα, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της Κάντιθ δεν επέτρεψε στους Καταλανούς να σκοράρουν.

 

Χρειάστηκε η ασίστ του Γκουντογκάν στον Πέδρι στο 82΄ για να έρθει το γκολ των γηπεδούχων, ενώ στις καθυστερήσεις και με τους φιλοξενούμενους να είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν για δεύτερη φορά με τον Φεράν Τόρες μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι.

 

Τζιρόνα και Χετάφε προέρχονταν από ισοπαλίες στην πρεμιέρα της La Liga, ωστόσο, στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, η Τζιρόνα ήταν πολύ πιο ουσιαστική και με το τελικό 3-0 πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στο νέο πρωτάθλημα.

 

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ουρουγουανός επιθετικός, Κριστιάν Στουάνι, ο οποίος παρότι βαδίζει προς τα 37 του χρόνια απέδειξε με τα δύο γκολ που πέτυχε ότι παραμένει ένας δεινός σκόρερ. Το σκορ είχε ανοίξει στο 12΄ ο Ερέρα.

 

Δεύτερο συνεχόμενο ματς για την Χετάφε που οι παίκτες της δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά το 0-0 της 1ης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.