ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 October, 2023 - 20:58

Categories: 

Πέθανε ο Πρόεδρος της Έβερτον Μπιλ Κίνραϊτ

Θρήνος στην Έβερτον και το αγγλικό ποδόσφαιρο...

Όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Λίβερπουλ, ο πρόεδρός της Μπιλ Κίνραϊτ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον πενθεί μετά το θάνατο του προέδρου Μπιλ Κίνραϊτ CBE, ο οποίος απεβίωσε ειρηνικά χθες το βράδυ σε ηλικία 78 ετών, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Ο σύλλογος έχασε έναν πρόεδρο, έναν ηγέτη, έναν φίλο και μια έμπνευση», αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση των «ζαχαρωτών».

Ο Μπιλ Κίνραϊτ αποτέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου από το 1989, ενώ από το 2004 ήταν πρόεδρος. Το 2015 αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα, το 2023, η Έβερτον ενημέρωσε ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός καρκινικού όγκου από το συκώτι του.