ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 17:56

Categories: 

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Τέρι Βέναμπλς

Την θλίβερη είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση η οικογένεια του παλαίμαχου παίκτη και προπονητή σημειώνοντας ότι ο Βέναμπλς πέθανε μετά από μακροχρόνια μάχη με ασθένεια. Ζήτησαν, επίσης, οι οικείοι του σεβασμό της ιδιωτικότητάς αυτές τις στιγμές του πένθους.

 

«Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την απώλεια ενός υπέροχου συζύγου και πατέρα που έφυγε ειρηνικά χθες μετά από μακρά ασθένεια. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής σε αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να θρηνήσουμε την απώλεια αυτού του υπέροχου ανθρώπου που ήμασταν τόσο τυχεροί που είχαμε στη ζωή μας» αναφέρεται.

 

Στη μνήμη του, μάλιστα, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και στο σημερινό παιχνίδι της Τότεναμ με την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα.

 

Eκτός από την Τότεναμ, στην οποία βρέθηκε και ως παίκτης και ως προπονητής, Βέναμπλς αγωνίστηκε επίσης στην Τσέλσι, στην ΚΠΡ, στην Κρίσταλ Πάλας.

 

Ως προπονητής κάθισε στον πάγκο, μεταξύ άλλων, της ΚΠΡ, της Μπαρτσελόνα, της Κρίσταλ Πάλας, της Μίντλεσμπρο και ήταν αυτός που καθοδήγησε την εθνική ομάδα της Αγγλίας ως τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1996.