ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

18 March, 2022 - 03:09

Πέρασε από το Κάουνας η Εφές

Η Ζαλγκίρις υποδέχθηκε την Εφές στη “Zalgirio Arena” για την 30η αγωνιστική της Euroleague , με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία εύκολη νίκη με 71-85. 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν το αφεντικό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας υπέρ της το προβάδισμα από την πρώτη περίοδο. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 30-41 υπέρ των Τούρκων οι οποίοι προηγήθηκαν και με διαφορά 25 πόντων με το κλείσιμο της τρίτης περιόδου και το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα αφού ο νικητής είχε κριθεί. 

14 πόντοι η διαφορά στο τέλος του αγώνα 71-85 υπέρ της Εφές που επέστρεψε στη νίκη ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες. Ο Μίσιτς με 20 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο MVP του παιχνιδιού για ακόμη μια φορά και ο Μπομπουά πρόσθεσε 15 πόντους με μεγάλη ευστοχία. Στην αντίπερα όχθη από πλευράς Ζαλγκίρις , ο Κάβανο πέτυχε 20 πόντους και ήταν ο κορυφαίος των Λιθουανών , με τον Μιλάκνις να σημειώνει 13 και τον Νίμπο 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. 

Η Εφές έμεινε μόνη στη 5η θέση της Euroleague (13-10) και με τη νέα νίκη του Ολυμπιακού όλα δείχνουν ότι δεν μπορεί να κοιτάξει 4άδα. Η Ζαλγκίρις παρέμεινε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με συνολικό ρεκόρ 7-18.