ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2024 - 01:00

Categories: 

Πέρεθ: «Πέρυσι χάσαμε εδώ το πρωτάθλημα, δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Ως μια είδους… εκδίκηση για την απώλεια του περυσινού πρωταθλήματος εξέλαβε, ουσιαστικά, ο Ρούμπεν Πέρεθ την αποψινή πρόκριση στα πέναλτι του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Με τον Ισπανό χαφ να αναφέρεται, μέσω των δηλώσεών του στην Cosmote TV τόσο στις αντιξοότητες που υπήρξαν στο ματς, όσο και στην χαρά που πήραν οι φίλοι της ομάδας…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν:

Για την πρόκριση: «Θέλαμε την πρόκριση. Το ματς κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα και για τις δύο ομάδες που φάνηκαν ισοδύναμες. Πέρυσι εδώ είχαμε χάσει το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε τώρα».

Για το τι έδωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκριση: «Ο αγώνας κράτησε 120 λεπτά. Αυτό συμβαίνει σε ένα ματς για την πρόκριση. Θα υπάρξουν και παίκτες με θέματα φυσικής κατάστασης. Παίκτες που έπαιξαν σε άλλες θέσεις στάθηκαν καλά. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση».

Για το τι σκέφτηκε στην εκτέλεση πέναλτι παρότι δεν έχει εκτελέσει πολλά στην καριέρα του: «Υπήρξαν συμπαίκτες μου που έπαιξαν σε θέσεις μη συνηθισμένες. Το ίδιο μπορώ να πω ότι συνέβη και στα πέναλτι, καθώς υπήρχαν παίκτες που δεν αναλαμβάνουν εκτελέσεις συνήθως. Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας και κρατάμε την πρόκριση».

 

Ομάδα: