ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 November, 2023 - 23:00

Categories: 

Πήρε ισοπαλία η Σεβίλλη, έπιασε πεντάδα η Μπέτσις

Έφυγε με βαθμό από το Βίγκο η Σεβίλλη! Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο πήρε την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία της στη La Liga, αφού έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Θέλτα, η οποία κάνει κακή εκκίνηση και μετράει μόλις μία νίκη, ούσα στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πήραν τα ηνία και πίεζαν. Βρήκαν τελικά το προβάδισμα στο 22ο λεπτό, όταν ο Άσπας έφτιαξε το 1-0 που πέτυχε ο Στάρφελτ και σήκωσε στο πόδι το «Μπαλαΐδος». Με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι την ανάπαυλα και η Θέλτα να πηγαίνει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε και τόσο γρήγορο ρυθμό, το ματς σκλήρυνε και ο Τάπια που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65’, άφησε τη Θέλτα με δέκα παίκτες. Αυτό έκανε τη Σεβίλλη να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να πιέσει, με αποτέλεσμα να βρει τελικά το γκολ με τον Εν Νεσίρι στο 84ο λεπτό και να παίρνει την ισοπαλία (1-1).

Νωρίτερα, η Μπέτις νίκησε με άνεση τη Μαγιόρκα (2-0) και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Γουίλιαν Ζοσέ μόλις στο 7ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μασκαρέλ στο φινάλε του ημιχρόνου να αφήνει τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.

Κάπως έτσι, ο Αγιόθε Πέρες στο 65ο λεπτό έγραψε το 2-0 και… καθάρισε το παιχνίδι, με τους «μπέτικος» να φτάνουν τους 20 βαθμούς, παίρνοντας τη δεύτερη στη σειρά νίκη τους.