ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 November, 2023 - 17:25

Categories: 

Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός με ανατροπή

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν... βάφτηκε πράσινο!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ επικρατώντας με σκορ 56-55του Ολυμπιακού, για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη μπήκε στην τελευταία περίοδο ούσα πίσω στο σκορ με έξι πόντους, ωστόσο, με μεγάλα καλάθια της Σταμολάμπρου και της Τζόουνς στο φινάλε, μπόρεσε και ανέτρεψε την κατάσταση, φτάνοντας έτσι στο πέμπτο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα του πρωταθλήματος!

Πρώτη σκόρερ για τις «πράσινες» ήταν ο Τζόουνς, η οποία εκτός από το νικητήριο καλάθι στα 26 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, είχε ακόμα 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ρέιντζ και Σταμολάμπρου σημείωσαν 12 και 9 πόντους αντίστοιχα.

Για τις «ερυθρόλευκες» που έπεσαν στο 3-1, η Γουίλιαμς είχε 12 πόντους, με τις Νικολοπούλου, Βίτολα και Χριστινάκη να προσθέτουν από δέκα.

Το ματς:

Ομάδα: