ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 November, 2022 - 12:42

Categories: 

Πίτερς: «Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας»

 

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης στάθηκε ο Άλεκ Πίτερς

Στους ρυθμούς της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου κινούνται ήδη στον Ολυμπιακό (17/11, 21:30, NSPrime). Η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα όπου για τη όγδοη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Μόναχο τους Βαυαρούς  με την αναγκαιότητα νίκης αν είναι τεράστια ώστε οι νταμπλούχοι Ελλάδας να διατηρηθούν ακλόνητοι στην πρώτη προνομιούχο τετράδα.

Με τον Άλεκ Πίτερες να δίνει το έναυσμα

Ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του πως θα νικήσει την Μπάγερν Μονάχου και πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το ροζ φύλλο αγώνα, εν μέσω μιας δύσκολης αγωνιστικής περιόδου, στη σεζόν. Με κόπωση, λόγω Εθνικών και με παίκτες να έχουν μεταβεί… απευθείας στη Γερμανία. Μιλώντας για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, ο Άλεκ Πίτερς τόνισε ωστόσο ότι… δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μην ξεπερνάει.

 

«Ήταν ωραία που ήμασταν ‘σπίτι’ μας, όμως, τώρα είναι ώρα να επιστρέψουμε στα εκτός έδρας ματς. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να ‘χτίσουμε’ πάνω στις νίκες που είχαμε πετύχει εκτός. Η Μπάγερν είναι σκληρή ομάδα και προέρχεται από δύο σερί νίκες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς», είπε αρχικά ο Αμερικανός.

 

Ερωτηθείς αν η μίνι διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος θα επηρεάσει αρνητικά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, απάντησε: «Μερικές φορές χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να προπονηθείς και να επανέλθει το σώμα σου ή να εκμεταλλευτείς το Σαββατοκύριακο και να κάνεις ότι χρειάζεται για επιτύχεις. Θεωρώ πως το κάναμε αυτό και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολυάσχολο διάστημα της σεζόν».

Όταν του ζητήθηκε αν σχολιάσει το γεγονός πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού έγινε χωρίς τρεις διεθνείς παίκτες του, είπε: «Ξέρω πως πολλοί σχολιάζουν το πρόγραμμα και όλο αυτό ανάμεσα στην FIBA και την Ευρωλίγκα. Αλλά όπως και να έχει, εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε το ματς κόντρα στην Μπάγερν. Οι περισσότερες ομάδες είναι στην ίδια ή σε παρόμοια κατάσταση, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα».