ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2022 - 17:49

Categories: 

Παίρνει το ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου – Λονγκ το καλοκαίρι

 

Είναι ένα από τα ονόματα που οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, έχουν σημειωμένο στα μπλοκάκια τους. Ένας παίκτης που λείπει από το ελληνικό μπάσκετ, κυρίως λόγω αθλητικότητας και ακόμα περισσότερο λόγω σουτ. Ο λόγος για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο 28χρονος γκαρντ με τις ελληνικές ρίζες δεν έχει καταφέρει να κάνει την καριέρα που ο ίδιος θα ήθελε. Παρότι προσπάθησε αρκετά από το 2017 να μπει στο ΝΒΑ, δηλώνοντας συμμετοχή στο ντραφτ χωρίς όμως να επιλεχθεί, και παίζοντας για Γιούτα Τζαζ, αλλά και Ιντιάνα Πέισερς.

 

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπρέσια. Η προοπτική να μείνει στη Γηραιά Ήπειρο και να χτίσει από την αρχή την καριέρα του μοιάζει όλο και πιο ξεκάθαρη, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Μήτρου-Λονγκ είναι η έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του. Ο 28χρονος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και πλέον περιμένει για το πότε θα αποκτήσει το δικαίωμα να… λογίζεται και ως Έλληνας.

Η διαδικασία έχει μπει στην τελική της ευθεία και αποτελεί θέμα ημερών να φτάσει το διαβατήριο στα χέρια του. Κάτι που θα του επιτρέψει να φορά τη φανέλα της Εθνική Ελλάδος, παίζοντας δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι και ένα από τα όνειρά του.