ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2022 - 19:26

Categories: 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν φεύγει χωρίς χρήματα ο Μαουρίσιο»

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε κι επίσημα πλέον τη θέση του προς τον Μαουρίσιο Σιλβέιρα, πως δεν πρόκειται να συναινέσει στην αποχώρησή του απ' την ομάδα για την Αλ Αχλί του Κατάρ, αν οι «πράσινοι» δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

 

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε συζήτηση με στελέχη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης της Τρίτης (04/01), όπου ενημερώθηκε πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του δίχως οικονομικά ανταλλάγματα.

 

Η αραβική ομάδα είχε μεταφέρει προς τον ατζέντη του 34χρονου μέσου πως ήθελε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο «Μάου» δεν πρόκειται να φύγει.

 

Και είτε θα πρέπει πλέον η διοίκηση της Αλ Αχλί να μιλήσει απευθείας με τον Παναθηναϊκό για να βρουν τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό, είτε ο Μαουρίσιο θα πρέπει να «κόψει» ένα μέρος απ' τα χρήματα που του προσφέρει η αραβική ομάδα, για να καλυφθεί το ποσό που αξιώνουν οι «πράσινοι» κι αγγίζει τις 400.000 με 500.000 ευρώ.