ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 November, 2023 - 17:36

Categories: 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: « Προστατέψτε την ομάδα μας μην ταξιδέψετε στην Λαμία»

Η απόφαση της διοίκησης της Λαμίας να μην δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό, για τις ανάγκες των φίλων του, στο μεταξύ τους σαββατιάτικο (04/11) παιχνίδι, σημαίνει πως ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να βρεθεί στις κερκίδες του «Αθανάσιος Διάκος»…

Με αυτό ως γνώμονα, λοιπόν, αλλά και προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε τυχόν τιμωρία, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε σήμερα (01/11) ανακοίνωση.

Ζητώντας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Λαμία για την προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Διανύουμε μία περίοδο που η παραμικρή αφορμή θα προξενήσει ζημία στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε χαρά σε όσους προσπαθούν να την πλήξουν. Επομένως, ουδείς ταξιδεύει στη Λαμία για τον αγώνα!».

Ομάδα: