ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 March, 2022 - 18:53

Categories: 

Πανέτοιμος ο Κριχόβιακ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ υπέγραψε στην ΑΕΚ και δηλώνει παρών για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η τελευταία επίσημη συμμετοχή του να καταγράφεται στις 5 Δεκεμβρίου, ωστόσο αυτό οφείλεται στο ότι έχασε λόγω αποβολής τα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν έκτοτε, όπως και ένα ακόμη που αναβλήθηκε. Πάντως ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έκανε κανονικά χειμερινή προετοιμασία με την Κράσνονταρ, συμμετείχε και στα επτά φιλικά που έδωσε η ομάδα του τον Φεβρουάριο (τελευταίο στις 20/2) εν όψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ έκανε προπονήσεις μαζί της μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεδομένα θα τον έχει στα πλάνα του για την Κυριακή, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση όπου η ΑΕΚ με τα υπάρχοντα δεδομένα πηγαίνει με γεμάτο «οπλοστάσιο», καθώς επανέρχονται και οι Βράνιες και Σιμάνσκι από τιμωρία, ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο μεταξύ, από χθες υπάρχουν φήμες πως ίσως η ΑΕΚ να μην ολοκληρώσει τις κινήσεις της με τον Κριχόβιακ και πιθανώς να ενισχυθεί και με άλλον παίκτη από Ρωσία ή Ουκρανία. Πάντως αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά όσο υπάρχει η σχετική δυνατότητα από την FIFA λόγω της εμπόλεμης κατάστασης των δύο κρατών, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.