ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2023 - 20:41

Categories: 

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον ΟΦΗ

τοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς της Κυριακής (29/1, 16:00), με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Ναό, που αναμένεται να γεμίσει από τους οπαδούς του Θρύλου, με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το φινάλε του σημερινού προγράμματος, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, me με τους Όλεγκ Ρέαμπτσουκ και Παναγιώτη Ρέτσο να δίνουν κανονικά το παρών έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών τους. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρσέλο, Κασάμι, Μπα και φυσικά ο τιμωρημένος Ντόη.

 

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/1, 16:00) τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23 (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Το βράδυ του Σαββάτου (28/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Ομάδα: