ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 November, 2023 - 23:17

Categories: 

Παναθηναϊκός από ατσάλι!

Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός καθήλωσε μετά από μία μαγική τέταρτη περίοδο τη Βίρτους Μπολόνια στο καυτό ΟΑΚΑ με 90-76 και πανηγύρισε την τρίτη του διαδοχική νίκη. Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο «τριφύλλι» να αναρριχηθεί στο 5-4 και να εδραιωθεί στην πρώτη οκτάδα. Με τον Ντίνο Μήτογλου να πραγματοποιεί ακόμη μία καταπληκτική εμφάνιση με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ  και άξιους συμπαραστάτες τους Βιλντόσα, Γκριγκόνις, Μπαλτσερόφσκι και Λεσόρ να μπαίνουν στην εξίσωση, έφτασε πανάξια σε μία νίκη έπειτα από ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ανταγωνιστικό στα πρώτα του 33 λεπτά.

Μέχρι εκείνο το σημείο η ιταλική ομάδα έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Μπενινέλι με 20 πόντους και τον  Σενγκέλια να ηγούνται στο σκοράρισμα βρέθηκε να προηγείται με 62-67. Από εκείνο το σημείο όμως μίλησε η καρδιά των παικτών του Αταμάν. Με πολύ πιεστική άμυνα και τον Λεσόρ να ελέγχει τους αιθέρες και να είναι καθοριστικός με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ,  ο Παναθηναϊκός έκανε ένα 13-0, έφτασε στο 75-67 και ουσιαστικά καθάρισε το ματς.

 

 

 

Ομάδα: